Kolding
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 9. august 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 9. august 2022

DR1

06:00  

Frø i Frilandshaven
Frø i Frilandshaven Jord og gryder bliver fyldt med alverdens frø, når værterne Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe tager hul på det gode udeliv i Frilandshaven. Jørgen dyrker nye, sjove og farverige grøntsager og vil slå Danmarksrekorden på 261 kilo i græskardyrkning, og Anne laver nordisk risotto med spelt i udekøkkenet og får besøg af Nordisk Genbank. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 31.05.06

06:30  

Haven i Hune (4:10)
Haven i Hune (4:10) Rosenbeskæring og opstammede hyben er blot nogle af de ting Anne Just viser fra sin have. Hos Claus Dalby er det tid at plante sommerblomster, heriblandt dahliaer. Endvidere besøger vi en smuk enkel have med hække som det gennemgående tema. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 10.04.05

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Diplomaterne (2:4): Thomas og den ubudne gæst
Diplomaterne (2:4): Thomas og den ubudne gæst Thomas Østrup Møller har som ambassadør i Kina et af de mest udfordrende job i udenrigstjenesten. Han kommer på en hård prøve, da en demokratiforkæmper fra Hong Kong uventet lander i København for at gå i eksil - noget, der risikerer at udløse en diplomatisk krise.

08:00  

Aftenshowet
Aftenshowet Prinsesse Isabella og prins Christian har fundet deres nye skoler, efter kronprinsparret tog dem ud af Herlufsholm. Kongehuskommentator Jakob Steen Olsen analyserer, hvad det nye skolevalg betyder. Og så er det skolestart, men der mangler lærere. Asger Reher er også tilbage fra ferie, og så er Thomas Wivel og Anja Wolff blevet forældre i en meget moden alder. Aftenens vært er Mark Stokholm. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:55  

Syv kontinenter, en klode (6:7)
Syv kontinenter, en klode (6:7) Britisk naturserie fra 2019. (Seven Worlds, One planet) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang Nordamerika, hvor Tennessee-floden, Rocky Mountains og skovene i Mississippi er levesteder for utallige dyr. Men hvor det ekstreme vejr også er udfordrende og kræver specialiserede jagtteknikker.

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Hvis ikke statsminister Mette Frederiksen (S) retter sig efter Radikale Venstres opfordring om at udskrive folketingsvalg inden Folketinget åbner den 4. oktober, så vil Radikale Venstre vælte Mette Frederiksen og hendes regering. Sådan lyder opsangen endnu engang fra Radikale Venstres Politiske leder, Sofie Carsten Nielsen, der dermed truer Mette Frederiksen til valg på det måske dårligst tænkelige tidspunkt for statsministeren. Men hvad får de radikale til at tro at man kan diktere hvad Mette Frederiksen skal gøre - uden at det slår skår i tilliden mellem de to partier? Mød Sofie Carsten Nielsen i Deadline. Venstre vil gøre boligejernes økonomi til et valgtema - blandt andet med et forslag om skattefradrag til førstegangskøbere. Men vil det gøre det lettere for sygeplejersker, politibetjente og skolelærere at få råd til bolig? Eller er det valgflæsk til de i forvejen velstillede? Vi spørger politisk ordfører Sophie Løhde.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:25  

Hvis vægge kunne tale V (4:6)
Hvis vægge kunne tale V (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Det sitter i väggarna) Midt på øen Reimersholme i det centrale Stockholm ligger børnehaven Malmgården i et meget gammelt hus midt blandt lutter moderne boliger. Både børnehavens personale og børnene vil gerne vide mere om dette flotte hus og om manden, som boede der og har givet navn til hele øen, Anders Reimers. Og hvor stærk er forbindelsen til det gamle fængsel på naboøen? Rickard Thunér hjælper med at finde svarene.

08:30  

Hvis vægge kunne tale V (3:6)
Hvis vægge kunne tale V (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Det sitter i väggarna) En gammel møllerbolig er blevet det unge par Evelina og Robins første hjem sammen. Antikvitetseksperten Rickard Thunér finder gribende livsskæbner blandt møllerne, som boede i huset. Det viser sig, at der også har ligget en spritfabrik på grunden. Men vil det lykkes ham at finde "Blot-Svens" skat, som skulle være gravet ned på grunden?

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

06:00  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:10  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8)

06:20  

Bamselægen - Nakken (3)
Bamselægen - Nakken (3) Alvin er bekymret for sin bamse Busa, der pludselig har fået meget ondt i nakken. Heldigvis kender Alvin nummeret på Bamselægen Sandra. Hun suser af sted i sin bamselance for at hente Alvin og Busa. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Bamselægen og Alvin ved fælles hjælp Busa, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, der i dag er sprængfyldt med energi. Følg med og se, om Alvin og Bamselægen løser mysteriet omkring Busas nakkesmerter.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (27)
Hey Duggee (27)

07:00  

Velkommen i 0.A (2)
Velkommen i 0.A (2) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er lige startet i 0. klasse. I dag skal klassen på tur og se, hvor de bor allesammen. Hos Alberte har de høns og hos Julie kravler de i æbletræerne. Hazem glæder sig til at vise sit hus og sin cykel. Han er glad for at cykle, men hans mor har ikke lært det, så han tager bussen til skole.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

07:40  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (22)
Vidundervovsen Vaffel (22)

08:20  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

08:35  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:50  

På vildspor i ødemarken (5:7)
På vildspor i ødemarken (5:7) Snedriver, birkeskove, skrånende moser og krystalklare elve. Nordlandsfjeldene er vilde og smukke. De tre venner skal gå 320 kilometer, før de når frem til deres mål i Trøndelag. Men de lange, hårde dagsmarcher i krævende terræn har alvorlige konsekvenser for en af dem. Nordvision fra Norge.

10:30  

Auktionshuset IV (2)
Auktionshuset IV (2) I Auktionshuset står Jesper Bruun Rasmussen i dag i spidsen for en større russisk temaauktion. Sammen med ekspert i russisk kunst Martin Borg satser han på et stærkt opbud af købelystne russere til de mange genstande, som samlet set gerne skulle indbringe 2 millioner kroner. I den forløbne uge har der dog været en lignende auktion i London. Så nu frygter Martin Borg, at de ellers så bydeglade russere har brugt deres penge og lader vente på sig på dagens auktion. I bogafdelingen kommer ekspert Christine Almlund på en usædvanlig opgave. Hun får besøg af en kunde, som har arvet en stor mængde breve og bøger fra sin farfar. Især brevene kan vise sig at være en guldgrube, da afsenderen er ingen ringere end nobelpristageren Hermann Hesse.

11:00  

Guld i Købstæderne - Thisted (7:10)
Guld i Købstæderne - Thisted (7:10) Hvor meget er de små LEGO-biler fra 50'erne egentlig værd? Og hvad gør det ved prisen, når to opkøbere er forelsket i samme Kristian Zahrtmann maleri? Tag også med når Sofie Østergaard prøver kræfter med vandsport i Cold Hawaii Inland.

11:00  

Guld i Købstæderne - Sorø (6:10)
Guld i Købstæderne - Sorø (6:10) Der er flere 100.000 kroner i fortjeneste, hvis en af gæsterne kan dokumentere, at hendes halskæde rent faktisk er fra juveleren Tiffany. Opkøberne har svære betingelser, da ejeren af et maleri vil have samme høje pris, som han selv gav. Og så får du historien om, hvordan verdens klassifikation af planter har rod i Sorø.

DR2

09:25  

Alle kan blive millionær
Alle kan blive millionær Hvem drømmer ikke om at være uafhængig af en månedsløn? Hvem vil ikke gerne være økonomisk fri til at vælge det liv, man selv drømmer om? En stor gruppe danskere er i gang med at gøre drømmen til virkelighed. De er privatinvestorer og sætter kursen mod den første million. Og de deler gerne deres metoder. Thea og Stefan sparer sig vej til millionerne. Linnea investerer på aktiemarkederne og vil have penge nok, inden hun er 45. Og supertraderen Tom Hougaard spiller det store spil. Han er forlængst millionær i alle verdens valutaer - og sætter hver dag nye millioner på højkant i jagten på endnu flere penge.

10:25  

Jagten på stilheden
Jagten på stilheden Dansk reportage fra 2018 Det larmer, bipper og dutter overalt, hvor vi færdes, og mange mener, de bliver syge af det. Læge Charlotte Bøving undersøger hvad det støjende samfund betyder for vores sundhed, og går på jagt efter stilheden. Charlotte Bøving skal blandt andet med på et stilheds-kursus, hvor man ikke må tale til hinanden i to dage. Vi besøger Nordeuropas mest stille rum og møder forfatteren Peter Høeg, der har forladt storbyen i jagten på stilheden. Sendt første gang 24.03.2018

11:25  

7 ting du skal vide inden du dør
7 ting du skal vide inden du dør Dansk dokumentar fra 2020 De fleste af os tror, at vi lever, til vi bliver 100, og vi lever, som om vi har masser af tid. Men hvad sker der, hvis du er tæt på at dø, mens du er alt for ung til at skulle herfra? Syv danskere har set døden i øjnene men overlevet. Det har lært dem noget om, hvad der er det vigtigste i livet. DR2 tema hugger deres gode råd i sten - 7 ting, du skal vide inden du dør. Sendt første gang 29.08.2020

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

09:19  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2)
Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2) En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.

09:35  

MikroMakkerne - Skovsøen
MikroMakkerne - Skovsøen MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag undersøger Selma og Milton, hvilke dyr der findes i en skovsø. Og så hjælper de NaturMikkel med at skære fisk op.

09:47  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:50  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:05  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:10  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Mission Valhalla (2)
Mission Valhalla (2) Ask Yggdrasil visner! Og hvis livets træ - hvis grønne krone rækker ud over alle rigerne rundt om Asgård - er begyndt at tabe sine blade, må noget være riv-rav-ruskende galt. Tordenguden Thor drager sammen med den modige jordiske helt Luke ud for at finde ud af, hvorfor træet er ved at dø. For Valhalla!

10:35  

Cirkusliv i savsmuld (2)
Cirkusliv i savsmuld (2) Direktøren vågner i dag ved siden af et par sure tæer som han ved nærmere eftertælning kender ret godt. Alle hilser Chico velkommen tilbage til cirkus.

10:50  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ko har fire maver? Tag med Lille Nørd på ko-eventyr, og se om det lykkes Katrine og Anders at lave verdens største kop kakao.

11:20  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

11:45  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Pigsten og Påskelam
Frank & Kastaniegaarden - Pigsten og Påskelam Et sikkert forårstegn har meldt sig på Kastaniegaarden, hvor hele fem lam er læmmet. Imod Franks gode vilje skal et af lammene flaskes op. Frank er træt af at gårdspladsen står under vand, når det regner, så han går i gang med at lægge pigsten.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Buet glas og bondelodning
Frank & Kastaniegaarden - Buet glas og bondelodning Frank skifter alt glasset i drivhuset ud med buet glas og bruger en petroleumsblæselampe til at lodde tagrenden. Resultatet af lodningen er knap så kønt, men det vigtigste er, at sammenføjningen holder tæt. Og så får Frank en hjælpende hånd med at garve skind med fårehjerne.

12:45  

Mesterlære - mal med Michael Kvium (2:6)
Mesterlære - mal med Michael Kvium (2:6) Michael Kvium er en af Danmarks største nulevende billedkunstnere og han åbner nu værktøjskassen, når han giver sin lektion i billedkunst og lærer fra sig af sine mange års erfaringer. I Mesterlære viser Bjarne Reuter, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

14:15  

Sporløs (4:8)
Sporløs (4:8) Sandra blev født på et hospital i Guayaquil i Ecuador. Umiddelbart efter fødslen bliver Sandra adskilt fra sin mor, og de ser aldrig hinanden igen. Sandra har haft en god og tryg opvækst i Kerteminde i Danmark, men ønsket om at finde sin biologiske mor er blevet større og større med årene. I dag bor Sandra i Barcelona med det ene formål at lære at tale spansk, så hun kan sproget, hvis det skulle lykkes hende sammen med Sporløs at finde sin biologiske mor.

DR2

12:25  

Sprogquizzen
Sprogquizzen Kom sundhedssandalen ind i sproget før kondiskoen? Hvad kalder man en indbygger fra Anholt? Og er et brændevinsstykke et utrolig ringe udført maleri? Få svarene når Maria Månson endnu engang byder velkommen til Sprogquizzen, hvor der bl.a. skal dystes i dialekter, billedsprog og sammensatte ord. Aftenens deltagere arbejder alle med sproget til daglig: Peter Øvig Knudsen, Anna Neye, Maise Njor og Chris Pedersen.

13:10  

Apokalypse: Stalin (1:3)
Apokalypse: Stalin (1:3) Fransk dokumentar fra 2014. (Apocalypse: Stalin) Bolsjevik, professionel revolutionær, gangster, terrorist og massermorder. Den sovjetiske diktator Josef Stalin (1878-1953) spiller en afgørende rolle i verdenshistorien i det 20. århundrede. Men hvem er 'Manden af stål', som formår at stige til tops i magthierarkiet ved hjælp af terror, intriger og propaganda, og som efter sejren over det nazistiske Tyskland bliver både den mest frygtede og den mest beundrede mand i verden?

14:00  

Apokalypse: Stalin (2:3)
Apokalypse: Stalin (2:3) Fransk dokumentar fra 2014. (Apocalypse: Stalin) Bolsjevik, professionel revolutionær, gangster, terrorist og massermorder. Den sovjetiske diktator Josef Stalin (1878-1953) spiller en afgørende rolle i verdenshistorien i det 20. århundrede. Men hvem er 'Manden af stål', som formår at stige til tops i magthierarkiet ved hjælp af terror, intriger og propaganda, og som efter sejren over det nazistiske Tyskland bliver både den mest frygtede og den mest beundrede mand i verden?

14:55  

Apokalypse: Stalin (3:3)
Apokalypse: Stalin (3:3) Fransk dokumentar fra 2014. (Apocalypse: Stalin) Bolsjevik, professionel revolutionær, gangster, terrorist og massermorder. Den sovjetiske diktator Josef Stalin (1878-1953) spiller en afgørende rolle i verdenshistorien i det 20. århundrede. Men hvem er 'Manden af stål', som formår at stige til tops i magthierarkiet ved hjælp af terror, intriger og propaganda, og som efter sejren over det nazistiske Tyskland bliver både den mest frygtede og den mest beundrede mand i verden?

TVR

12:05  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

12:30  

Byttebiksen (5)
Byttebiksen (5) Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.

12:45  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de sporty tøser fra Rainbow Racers kæmpe imod de bebrillede, selebærende Computernørderne. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Odder Sygehus' gamle og uhyggelige operationsafsnit og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:25  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

13:40  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (4)
Onkel Rejes fede sommerferie (4) Onkel Reje beslutter sig for at blive ren og lækker til babyen kommer. Krølle skal hjælpe med at trække hår ud af ørene og så skal Onkel Reje have noget så sjældent som et bad. Det er dog ikke noget helt almindeligt bad, der er tale om, men et der kræver både øl og en smuttur på tanken. Det viser sig dog at være lidt af en udfordring at tage bad, når ens nabo hader børn og har bestilt en ninja til at tilintetgøre én.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

14:45  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

DR1

15:00  

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (2) - 18 år og Ølhenter
Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (2) - 18 år og Ølhenter Leo bliver SMS-healet, men Lukas vil hellere have ham til lægen. Lukas' mor har ikke helt forstået, at han fylder 18 og ikke 10 år.

15:25  

Mord med dr. Blake (7)
Mord med dr. Blake (7) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En sygeplejerske på et psykiatrisk hospital findes stukket ihjel. Patienten David Hoyle bliver fundet med mordvåbnet i hånden, og da han tilmed tilstår drabet, synes sagen at være opklaret. Men dr. Blake er ikke overbevist om, at det er sådan, sagen hænger sammen.

15:25  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

16:20  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

16:20  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

17:15  

Jordemoderen III (2:10)
Jordemoderen III (2:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

17:15  

Jordemoderen III (1:10)
Jordemoderen III (1:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

15:50  

Wallis & Edward
Wallis & Edward Engelsk romantisk drama fra 2011. (W.E.) Wally er en ung kvinde, der er fanget i et glædesløst ægteskab. På en auktion fascineres hun af hertugen og hertuginden af Windsors ejendele. Hun drages af historien om det skandaløse ægteskab mellem amerikanske Wallis Simpson og den britiske kong Edward VIII, der afgav tronen for at kunne være sammen med sin elskede. Historien er med til at give Wally styrken til selv at følge sit hjerte og gå efter lykken. Wally Winthrop: Abbie Cornish. Wallis Simpson: Andrea Riseborough. Edward: James D'Arcy. Instruktion: Madonna.

17:45  

Jernbanekrigen
Jernbanekrigen Britisk dokumentar fra 2019. (Railways of The Western Front with Chris Tarrant) Millioner af mennesker blev dræbt under 1. verdenskrig. Ikke som følge af maskingeværet, krigsfly eller tanks - men på grund af jernbanen! Chris Tarrant rejser gennem Europa for at dykke ned i jernbanens krigshistorie. Han besøger stationer, skyttegrave, slagmarker og kirkegårde og erfarer, hvor essentiel jernbanen var for hurtig levering af ammunition og fødevarer - og hvordan den transporterede millioner af soldater direkte i døden.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:56  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder bjørnene + Vovserne redder en gård uden landmand

16:55  

Velkommen i 0.A (3)
Velkommen i 0.A (3) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Om mandagen skal de allesammen fortælle, hvad de har lavet i weekenden. Hazem er for det meste sammen med sin familie derhjemme. Så får de besøg og hans mor laver mad. Men han har også prøvet at være i svømmehallen. Da han prøvede første gang, blev han lidt utryg, og han synes, det var alt for koldt.

17:00  

Velkommen i 0.A (4)
Velkommen i 0.A (4) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Hazem kan godt lide at låne bøger med Peter Pedal, når de er på biblioteket, men i dag vil han finde en bog om fodbold. Han er nemlig startet til fodbold i den lokale boldklub sammen med Jonathan fra klassen. Han har også været til en rigtig fodboldkamp inde i byen.

17:10  

Storm starter i skole (2)
Storm starter i skole (2) Storm går i 0. Klasse og skal lære om bogstaver og tal. Nogle gange skal han også lave opgaver derhjemme og det hedder lektier. Det er lidt svært, men også sjovt. Om aftenen læser hans mor bog for ham og så kan Storm selv følge med, for nu kan han kende nogle af de bogstaver, der står i bogen.

17:20  

Mathias skal i skole
Mathias skal i skole En dag kommer brevet endelig: Nu skal Matthias begynde i skolen! Men der er mange nye ting at vænne sig til - hans bedste ven Theis skal nemlig også flytte! Instruktion: Lars Gudmund Hansen.

17:45  

Sikker & Søn IV (2)
Sikker & Søn IV (2) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sin egen rodeotyr. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:57  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

DR1

18:00  

Auktionshuset IV (3)
Auktionshuset IV (3) I Auktionshuset blæser der nye vinde. Jesper Bruun Rasmussen har besluttet, at der for første gang nogensinde skal sælges fotokunst på den internationale auktion i Bredgade. Selv har han dog ikke tid til at stå på podiet. For han har vigtige ærinder at se til i firmaets hoveddomicil i Havnen. Han skal både gå sin vanlige runde og selvfølgelig have styr på dagens frokostmenu. Så i dag er det sønnen Frederik Bruun Rasmussen, der er auktionarius. Men det kan blive noget af en udfordring at få afsat de dyre fotografier. For der er ikke tradition for at købe fotokunst i Danmark, og det fortryllende vejr kan blive en trussel for fremmødet i auktionssalen. Imens far og søn styrer forretningen i København, er ekspert i ældre kunst Birte Stokholm taget til Holbæk for at se på et interessant portræt. Men hun får sig lidt af en overraskelse. Velkommen til Auktionshuset.

18:00  

Auktionshuset IV (4)
Auktionshuset IV (4) I dag skal der være festivitas i Auktionshuset. Jesper Bruun Rasmussen kan fejre hele to 30 års jubilarer, som han i sin tid selv ansatte i firmaet sammen med sin far Arne. For både Jesper, hans børn Alexa og Frederik samt ikke mindst dagens hovedpersoner, Charlotte Hviid og Birte Stokholm, er det en fornøjelse at tænke tilbage på den tid, der er gået. Med vanligt lune har herren i huset naturligvis også forberedt en ganske særlig overraskelse til sine to trofaste medarbejdere. Dagen i dag er også skelsættende for leder af møntafdelingen Michael Fornitz. Han skal svinge hammeren over en sjælden dansk guldmønt fra 1826, som han fornylig hentede hjem fra Holland. Med sælgeren selv siddende i salen er der ekstra pres på den rutinerede auktionarius. For han skulle gerne lande på et hammerslag på mindst et par hundrede tusinde kroner for det enestående samlerobjekt. Velkommen til Auktionshuset.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Vesters Have - Stauder og sensommerblomster
Søren Vesters Have - Stauder og sensommerblomster På Bornholm findes den vildeste staudehave uden regler, "bare gør det" hedder filosofien, det er noget, Søren kan li'. Og så er der gode tips hos Esther, der er mester i at holde haven fyldt med blomster til langt ind i efteråret.

20:30  

Frank Hvam: Make Badminton Great Again
Frank Hvam: Make Badminton Great Again Frank tager til Elitecenteret i Brøndby for at høre, om der er nogen, der savner Viktor Axelsen, og hvad det har gjort ved systemet, at Viktor er rejst. Vil det endelig lykkedes Frank selv at møde verdensetteren i Dubai? Og hvordan går det med sangen? Frank og Simon har planer om en musikvideo.

DR2

18:50  

Nürnbergprocessen: Nazisterne for retten
Nürnbergprocessen: Nazisterne for retten Britisk dokumentar fra 2021. (Nüremburg: The Nazis on Trial) For 75 år siden begyndte historiens største mordsag. 21 ledende topnazister blev stillet til ansvar for forbrydelser, der forårsagede millioner af uskyldige menneskers død under 2. Verdenskrig. Gennem originale retsoptagelser, lydoptagelser og førstehåndsvidnesbyrd fortælles historien om Nürnbergprocessen.

20:00  

Monarkiets myter (6:6)
Monarkiets myter (6:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Vi tror, vi kender historien om Den Russiske Revolution. I oktober 1917 lykkedes det bolsjevikkerne at fjerne zaren fra magten, og kommunismen blev født. Men er det hele sandheden? Historiker Lucy Worsley afslører, at det i virkeligheden var en gruppe kvindelige arbejdere, der kickstartede folkeoprøret allerede i februar 1917 - og hvordan det er blevet bagatelliseret i historiebøger og film.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

18:44  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

18:44  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

18:44  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Drabet på kælkebakken (4:4)
Drabet på kælkebakken (4:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Brennpunkt: Drapet i Akebakken) I 2021 beder Rigsadvokaten én af Norges fremmeste afhøringseksperter om at granske politidokumenterne fra Silje-sagen. Det, han finder ud af, kan få store konsekvenser for mange mennesker. Bør sagen genoptages?

22:10  

Mordene i Brokenwood II (1:4)
Mordene i Brokenwood II (1:4) Newzealandsk krimiserie fra 2015. (The Brokenwood Mysteries) Rugbyholdet Brokenwood Cheetahs er de rene legender. Desværre af den forkerte grund. Holdet har nemlig formået at tabe ikke færre end 50 kampe i træk. Det er endda ikke enden på ulykkerne. Nu findes holdets træner nemlig død - nøgen, bundet til en målstolpe og med et par trusser proppet ned i halsen. Det bliver en sag for den erfarne politimand Mike Shepherd.

23:40  

Alene i vildmarken II (1:8)
Alene i vildmarken II (1:8) Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - alt filmer de selv. Den, der klarer sig længst, vinder. I program 1 følger vi deltagerne på eksperimentets første dage, hvor storm og uvejr giver deltagerne den værst tænkelige start og hvor selv de mest basale ting som læ og varme giver uventet store udfordringer.

DR2

21:00  

Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet
Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Playboy-bunnierne var det 20. århundredes mest berømte sexsymbol. Playboy hyrede de smukkeste kvinder i verden til at iføre sig kaninører og -hale og lovede at beskytte dem. Men uden for klubberne, i selve Playboy-huset og i selskab med Hefners VIP-venner blev kvinderne udsat for overgreb, som blev dækket over af et "oprydningshold".

21:40  

Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris
Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) I 1970'erne indleder politiet en efterforskning af Hefner og stoffer i Playboy-verdenen. Her får vi indblik i livet med Hefner gennem optagelser og vidnesbyrd fra to kvinder, Hefners assistent Bobbie Arnstein, der døde af selvmord, mens hun blev efterforsket for narkotikahandel, og modellen Adrienne Pollack, der døde af en overdosis i 1973.

22:20  

Hemmelige rum: Anlæg 96
Hemmelige rum: Anlæg 96 Langt nede under jorden bag en atomsikret dør ligger en af Norges største hemmeligheder. Nordvision fra Norge.

23:00  

Wind River
Wind River Amerikansk thriller fra 2017. Jægeren Cory Lambert finder en ung kvinde død i et indianerreservat i Wyomings vildmark. Alt tyder på, at hun er flygtet barfodet gennem det øde snelandskab efter at være blevet brutalt voldtaget. Til at lede efterforskningen sender FBI en nyuddannet agent, Jane Banner. Det bliver en kamp for overlevelse, da hun og Cory sammen forsøger at finde ud af, hvem der stod bag den unge kvindes død. Medvirkende: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Jon Bernthal m.fl. Instruktion: Taylor Sheridan.

TVR
DR1

00:25  

Mord med dr. Blake (3)
Mord med dr. Blake (3) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?

00:25  

Mord med dr. Blake (1)
Mord med dr. Blake (1) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) I 1959 vender lægen Lucien Blake hjem til sin fødeby, hvor han dels skal overtage sin fars praksis, dels arbejde som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder chokerer det lokale politi. Da liget af en ung kvinde fiskes op af en sø, vækker det straks mistanke hos Blake. Snart konstaterer han da også, at pigen var død, allerede inden hun havnede i vandet. Hvem står bag hendes død?

01:20  

Mord med dr. Blake (4)
Mord med dr. Blake (4) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den irske immigrant Sean McBride er blevet dømt til døden for drabet på en politimand. McBride har tilstået forbrydelsen, men på dødsgangen fortæller han dr. Blake, at han er uskyldig. Dr. Blake tror ham - men opdager snart, at han synes at være den eneste, der er interesseret i at få sandheden om drabet frem i lyset.

01:20  

Mord med dr. Blake (2)
Mord med dr. Blake (2) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) I 1959 er lægen Lucien Blake vendt hjem til sin fødeby for at overtage sin fars praksis og arbejde som retsmediciner. Blake bliver kaldt til det lokale lighus, hvor opsynsmanden er fundet myrdet. Politiinspektør Lawson vender søgelyset mod den forrige opsynsmand, der netop er blevet fyret. Men Blake er ikke sikker på, at Lawson har ret i sin mistanke.

02:20  

Hammerslag - Feriebolig i Skagen
Hammerslag - Feriebolig i Skagen Efterårssæsonen af Hammerslag skydes i gang med et brag, når turen går til den attraktive ferieby Skagen. Vært, Tina Müller, byder inden for i to meget forskellige ferieboliger i Danmarks nordligste by. Eksperterne Lena Schmüser og Jacob Carlsson dyster mod Mira Lie Nielsen og Christian Torp, når vi først skal til bydelen Vesterby, hvor prisen skal gættes på en ferielejlighed opført i Skagens gamle sygehus. Dernæst skal prisen gættes på en charmerende feriebolig beliggende i Gl. Skagen.

02:50  

Håndværkerne rykker ind (8:8)
Håndværkerne rykker ind (8:8) Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. Denne gang skal vores tre håndværkerpar en tur til Aalborg, hvor der skal afgives tilbud på en træterrasse. Det er parret Marlena og Thomas, som bor i en villalejlighed med egen have. De har i forvejen en terrasse i haven, men har længe savnet noget der kan binde hus og have sammen. Det håndværkerpar der i dag kan komme op med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet.

03:20  

Sporløs (3:8)
Sporløs (3:8) Tvillingerne Victor og Victoria er meget afkræftede, da deres danske adoptivforældre henter dem på et børnehjem i Bulgarien. På trods af, at de er to år gamle, har de svært ved at gå og sidde selv, og de kan kun spise grød. Nu - 18 år efter - rejser Victoria med Sporløs tilbage til Bulgarien for at lede efter sine biologiske forældre. Hun håber at få svar på, hvorfor de ikke kunne beholde dem - og hvad der skete på børnehjemmet dengang.

DR2

00:40  

Sicario
Sicario Amerikansk actiondrama fra 2015. I det lovløse grænseområde mellem USA og Mexico slutter den unge FBI-agent Kate Macer sig til forsvarsministeriets agent Matt Graver for at deltage i kampen mod de mexicanske narkokarteller. Den lille specialgruppe, der også tæller den hemmelighedsfulde Alejandro, begiver sig ud på deres hemmelige opgave. Snart går det op for Kate, at hun må lægge sin gamle opfattelse af lov og ret bag sig, hvis hun vil overleve. Medvirkende: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro m.fl. Instruktion: Denis Villeneuve.

00:40  

Monster
Monster Amerikansk autentisk drama fra 2003. På en bar møder den prostituerede Aileen Wuornos den troskyldige Selby. Sammen forsøger de to unge kvinder at begynde på en frisk, men efter et liv præget af ydmygelser, tæv og seksuelt misbrug kan Aileen ikke længere kontrollere sin vrede. Da en af hendes kunder slår hende halvt fordærvet, skyder Aileen ham i selvforsvar. Det bliver det første af en lang række mord på de sexkunder, der samler Aileen op langs landevejene. Charlize Theron modtog en Oscar for sit hudløse portræt af Aileen Wuornos, der blev kaldt USA's første kvindelige seriemorder. Aileen: Charlize Theron. Selby: Christina Ricci. Thomas: Bruce Dern. Instruktion: Patty Jenkins. Uegnet for børn.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, KOLDING.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0809144930