Kolding
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 12. august 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 12. august 2022

DR1

06:00  

Stenovn i Frilandshaven
Stenovn i Frilandshaven Pizza, mel og stenovn hører sammen. Jørgen Skouboe bygger den perfekte udendørs stenovn, og Anne Hjernøe bager pizza lavet med den helt rigtige melsort, godt guidet af mel-eksperten Jørn Ussing Larsen. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 05.07.06

06:30  

Haven i Hune (7:10)
Haven i Hune (7:10) Et buksbom-boblebad er Anne Justs nyeste opfindelse - se hvad det er. Claus Dalby får besøg af en blomsterdekoratør, der laver en sommerblomsterkurv. Vi besøger en have ved Jyske ås, hvor naturen og haven er tilpasset hinanden. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 01.05.05

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

På vildspor i ødemarken (7:7)
På vildspor i ødemarken (7:7) Der er hvide vidder så langt øjet rækker. Efter to uger på farten fortsætter de tre outdoor-venner jagten på godt fiskevand og bedre vejr. Og særligt én af dem sætter alt ind på at vinde fiskekonkurrencen.

08:50  

Jenter fra Norge: Jægerkorpsets seje kvinder (1:2)
Jenter fra Norge: Jægerkorpsets seje kvinder (1:2) Norsk dokumentarserie. De bliver trænet i nærkamp og overlevelse, de skal kunne håndtere dødbringende våben, og så skal de selvfølgelig springe i faldskærm. Kravene er tårnhøje for de 60 kvinder, der søger ind i Norges eneste specialstyrke for kvinder, og kun et fåtal klarer optagelseskravene. Elitesoldater fra Forsvarets specialkommando underviser dem, de skal blive ligeså gode som mændene, ellers er det ud: De skal blive jægere!

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale V (5:6)
Hvis vægge kunne tale V (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Det sitter i väggarna) Ved siden af Väversunda kirke i Östergötland ligger Berzeliusgården, hvor Jöns Jacob Berzelius, den svenske kemis far, blev født i 1779. Der er det unge par Ellen Sunneskär og Martin Granath netop flyttet ind. Gården er fuld af rygter, men hvad er egentlig sandt, og hvilke fødder har trampet hen over de gamle gulve? Rickard Thunér finder både overraskelser og punkterer myter. Sporene fører til sidst til en grav under kirkens gulv.

08:30  

Hvis vægge kunne tale V (6:6)
Hvis vægge kunne tale V (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Det sitter i väggarna) I den lille by Nordankil er der ingen, der ved, hvorfor Fredrik og Therese Hörnstedts nyindkøbte gård kaldes for "Mosters". Rickard Thunér forsøger at finde ud af, hvor navnet kommer fra, og hvorfor man har afspærret et af værelserne og ladet tiden stå stille derinde. Hvad er der sket? Og hvorfra kommer værelsets mærkelige møbler med kongemotiv? Bygningsrestaurator Erika Åberg hjælper med at finde den rette farvenuance til værelsets afskallede døre.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

06:00  

Ernest & Celestine (10)
Ernest & Celestine (10)

06:10  

Sarah og And (11)
Sarah og And (11)

06:20  

Bamselægen - Tarmene (6)
Bamselægen - Tarmene (6) Av, av, av. Bamsen Oscar har fået forfærdeligt ondt i maven efter at have spist Isabells fredagsslik. Derfor har Isabell ringet efter Bamselægen Sandra, som er specialist i syge bamser. Bamsen Oscar skal undersøges på Bamselægens hospital, og Isabell skal hjælpe til. Oscars tarme snakker rigtig meget, så noget tyder på, at han skal en tur i bamsescanneren. Kig med og se om Isabell og Sandra finder ud af, hvad Oscar fejler. Bare det ikke er alvorligt.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (30)
Hey Duggee (30)

07:00  

Velkommen i 0.A (5)
Velkommen i 0.A (5) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Der er mange ting at lære, når man går i 0. klasse, og Hazem og hans klassekammerater skal øve sig hver dag. Men Hazems mor taler ikke dansk og Hazem får derfor hjælp af Hanne til lektierne. Så henter hun ham i SFO, og de går hjem og øver sig på bogstaverne.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (25)
Vidundervovsen Vaffel (25)

08:20  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

08:35  

Quizdyrene - Slørhalen Boogie
Quizdyrene - Slørhalen Boogie Quizværten Stefan har bevæbnet sig med en mikrofon, som kan oversætte dyrelyde til menneskesprog, for at quizze dyr om andre dyr. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie. Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan.

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:30  

Nak & Æd - Fiskeri med moderne grej
Nak & Æd - Fiskeri med moderne grej Et kort udklip fra Danmark. Jørgen og Nikolaj skal på jagt efter en aborre og deres hjælper har fuldstændig meget moderne grej med til at hjælpe dem.

09:40  

Hajen - havets farligste rovdyr (2:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (2:2) Britisk dokumentar fra 2015. (Shark) De fleste opfatter hajer som aggressive dræbere. Men hajer er langt mere alsidige end deres rygte. De har regler for socialt samspil, komplicerede parringsritualer, overraskende måder at opfostre unger på, utrolige navigationsevner, og så skaber de helt uventede alliancer med andre dyr og mennesker.

10:30  

Auktionshuset IV (5)
Auktionshuset IV (5) En Buddha får royalt besøg. Det er en stor dag i Auktionshuset. For med Jesper Bruun Rasmussen i spidsen indledes firmaets største auktion siden finanskrisen. Over den kommende tid skal der sælges varer til en samlet vurdering af 74 millioner kroner, så alle i huset holder vejret. Startskuddet bliver dagens orientalske auktion, hvor en Buddha-figur vurderet til 2-3 millioner er det absolutte højdepunkt. For at imponere de købestærke kinesere, som forhåbentlig dukker op, er Jesper og hans søn Frederik på lynkursus i kinesisk. Rygtet om den fine Buddha er også nået til en fornem gæst, som uventet lægger vejen forbi Bredgade - nemlig selveste Prinsgemalen. Imens tager ekspert David Utzon-Frank på skattejagt i et vaskeægte samlerhjem på Amager. Hans håb er, at der blandt de tusindvis af ting er skjulte perler, som egner sig til auktion.

11:00  

Guld i Købstæderne - Middelfart (2:2)
Guld i Købstæderne - Middelfart (2:2) Der er smil på læben, når et lille Jens Juel-maleri bliver vurderet til mere end 300 gange den oprindelige pris. Opkøberne bliver presset til det yderste i forsøget på at købe en Saltovase. Og så ser Sofie Østergaard Middelfart fra toppen af Lillebæltsbroen.

11:00  

Guld i Købstæderne - Middelfart (1:2)
Guld i Købstæderne - Middelfart (1:2) Hvad er et par ca. 200 år gamle stole, der tegnet til et slot, værd? Og hvad giver opkøberne for et Georg Jensen salt- og pebersæt? Få svaret og kom også med på hvalsafari i Middelfart.

DR2

09:30  

EM Kunstsvømning: Duet, Indl., direkte
EM Kunstsvømning: Duet, Indl., direkte Der er garanti for glitter og god underholdning, når de næste europæiske mestre skal findes ved EM i kunstsvømning i Rom. Kommentatorer: Mikkel Gøtzsche & Cecilie Højmark.

11:20  

VM Ridesport: Para-dressur, grad 5, hold, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, grad 5, hold, direkte Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

11:20  

European Championships: Højdepunkter
European Championships: Højdepunkter Få alt det bedste fra dagens konkurrencer ved European Championships i München.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5)
Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5) En stor sælunge ligger på bådebroen i havnen og vifter underligt med den ene luffe. Hannah og Julius beslutter at de vil hjælpe den, så de finder ud af, om den fejler noget. Der er mange hundeluftere på havnen, så børnene laver plakater, der advarer folk mod at gå alt for tæt på sælungen, der ser stresset ud. Men sælen bliver liggende...

09:30  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (5)
Mission Valhalla (5) Iduns æbler er blevet forbyttet! De magiske æbler, der holder guderne unge og raske og klar til kamp imod de onde jætter. Med ragnarok lige om hjørnet, er det ikke så godt, hvis guderne ikke er i topform. Ungdommens gudinde Idun må sammen med den modige, jordiske helt Esaiah drage ud for at skaffe de magiske æbler tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (5)
Cirkusliv i savsmuld (5) Cirkus mangler penge. Cirkusdirektøren reddes dog hjerteligt af Signe og Brasnik, som for et par af direktørens brugte underbukser, låner ham af deres ugeløn.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pindsvinet er en farlig kriger? Tag med Lille Nørd på jagt efter pindsvin, og se hvorfor Katrine og Anders skal være "sorte-som-natten" ninjaer.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Fælder og fundament
Frank & Kastaniegaarden - Fælder og fundament Kastaniegaarden har en tyv, som stjæler kålplanter fra mistbænken, så Frank har sat fælder op. Der skal også lappes bukser, støbes fundament på møllehuset og så drømmer Frank om et refugium af hængepil, der skal omkranse søen.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kæmpegreb og kølervæske
Frank & Kastaniegaarden - Kæmpegreb og kølervæske Kastaniegaardens køkkenhave er i ti år blevet dyrket som gravefrit havebrug, men nu skal jorden luftes, så Frank fremtryller en kæmpegreb i værkstedet. Det er endelig blevet tid til at lave punktfundamentet på møllebygningen, og det skal nivelleres på plads med vandslange og kølervæske.

12:45  

Mesterlære - mode med Naja Munthe (5:6)
Mesterlære - mode med Naja Munthe (5:6) Naja Munthe er kendt for hendes tøjdesign igennem en lang årrække og har utallige kollektioner bag sig og giver nu et indblik i, hvad det vil sige at arbejde med nål og tråd. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Tim Christensen, Paprika Steen & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

13:45  

Hammerslag - Historiske huse
Hammerslag - Historiske huse I denne omgang af Hammerslag skal vi se en masse historiske detaljer og sjæl, når prisen skal gættes på to boliger fra 1800-tallet. Christian Torp og Mira Lie Nielsen konkurrerer mod Lars Lyng & Kristine Virén, når to historiske huse i Sydvestjylland skal prissættes. Vært, Tina Müller, inviterer først indenfor i et byhus i den gamle by Ribe, der byder på både nyt og gammelt. Dernæst går turen til Store Darum, hvor holdene skal gætte en udbudspris på et hus i ægte Morten Korch stil med stråtag og blomstrede tapeter.

14:15  

Sporløs (7:8)
Sporløs (7:8) 28-årige Daniel var kun få måneder gammel, da hans biologiske forældre afleverede ham til aflastning på et børnehjem i Filippinerne. Aftalen var, at han kun skulle være der i nogle få måneder, men der kom aldrig nogen tilbage for at hente ham. I en alder af tre år bliver Daniel adopteret af et ægtepar i Allerød, hvor han har boet lige siden. Se med, når Daniel rejser tilbage til Filippinerne for at lede efter sine forældre - og for at få svar på, hvorfor de efterlod ham på børnehjemmet.

DR2

12:00  

European Championships: Banecykling, direkte
European Championships: Banecykling, direkte Det er altid højintenst og begivenhedsrigt, når der er store mesterskaber i banecykling. Følg med fra European Championship i München. Kommentatorer: Mikkel Nygaard & Alex Rasmussen

13:30  

EM Kunstsvømning: Duet, Indl.
EM Kunstsvømning: Duet, Indl. Der er garanti for glitter og god underholdning, når de næste europæiske mestre skal findes ved EM i kunstsvømning i Rom. Kommentatorer: Mikkel Gøtzsche & Cecilie Højmark.

14:45  

VM Ridesport: Para-dressur, grad 2, hold, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, grad 2, hold, direkte Katrine Kristensen skal i dag ride sit bedste i det obligatoriske program Grand Prix Special. Hendes præstation kan være med til at sikre Danmark en holdmedalje til VM. Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

TVR

12:00  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

12:20  

Byttebiksen (8)
Byttebiksen (8) Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.

12:40  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

12:54  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

12:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de tre seje spejderpiger fra Det Røde Lyn kæmpe imod Team Hippie, der har Danmarks største mikrofonhår. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Aarhus Cykle Banes velodrom og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:30  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

13:40  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (7)
Onkel Rejes fede sommerferie (7) Onkel Reje er blevet bortført af en UFO og holdes til fange af selveste UFO-kongen Uffe O, der vil bruge ham som fødemaskine. Men Onkel Reje har andre planer og tager sagen i egen hånd. Nede på jorden er Onkel Rejes naboer Didrik og Skidrik helt oppe at køre over et Onkel Reje er væk, for nu kan de endelig blive formand for Foreningen af Danske Børnehadere. Brille og Krølle savner dog Onkel Reje, men så er det heldigt for Brille, at han har en magisk sten.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

14:50  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

DR1

15:00  

Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop
Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop En hanedderkop vil gerne parre sig, men det kan være en farlig leg. Hunnerne er nemlig berygtet for at tage livet af hannerne, hvis de kommer for tæt på. Men det kan hjælpe at tage en gave med til sit stævnemøde og håbe på, at den lunefulde hun kan lide, hvad hun får.

15:05  

Mord med dr. Blake (13)
Mord med dr. Blake (13) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En velklædt mand findes død i Ballarats botaniske have. Det bliver begyndelsen på en af dr. Blakes mest fascinerende sager. Den kolde krig raser, og Australien er præget af kommunistforskrækkelse. Har det noget at gøre med den mystiske, uidentificerede døde mand?

15:10  

Mord med dr. Blake (11)
Mord med dr. Blake (11) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Dr. Blake vender hjem fra Kina og kastes straks ud i en ny og meget ømtålelig sag. Ballarats nyvalgte borgmester findes død for foden af rådhustrappen. Adskillige af byens spidser havde grund til at ønske at slippe af med ham. Og det bliver også hurtigt klart, at dr. Blake heller ikke har mange venner tilbage i byen.

16:05  

Mord med dr. Blake (14)
Mord med dr. Blake (14) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Det er en mørk og stormfuld aften. En mand styrter i døden fra en privat klubs balkon. Samtidig bliver en politimand ramt af en flugtbilist. Er der en sammenhæng mellem de to episoder?

16:10  

Mord med dr. Blake (12)
Mord med dr. Blake (12) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Rock'n'roll er kommet til Ballarat. Byen er nærmest delt i to lejre, for og imod den nye dille. Da en ung rock'n'roll-stjerne kollapser i armene på sine fans, er det op til dr. Blake at opklare det mystiske dødsfald.

17:05  

Jordemoderen III (5:10)
Jordemoderen III (5:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

17:05  

Jordemoderen III (4:10)
Jordemoderen III (4:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

16:15  

European Championships: Banecykling
European Championships: Banecykling

16:30  

European Championships: Banecykling, direkte
European Championships: Banecykling, direkte Det er altid højintenst og begivenhedsrigt, når der er store mesterskaber i banecykling. Følg med fra European Championship i München. Kommentatorer: Mikkel Nygaard & Alex Rasmussen

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder egernene + Vovserne redder en kænguru

16:55  

Velkommen i 0.A (9)
Velkommen i 0.A (9) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Hver fredag samles hele skolen til morgensang, og i dag skal Hazem og hans klasse optræde. Sangen handler om en papegøje, der kommer fra et andet land. Det er der flere i klassen, der gør, og de har lært om andre sprog - fx kinesisk. Det synes Hazem er svært.

17:05  

Velkommen i 0.A (10)
Velkommen i 0.A (10) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Det er længe siden, at Arthur og Hazem har haft en legeaftale, men i dag skal Arthur hjem på besøg. Der er ting, som er lidt anderledes hjemme hos Hazem fx maden. Hazem finder gamle billeder frem fra børnehaven. Det, synes de begge, er hyggeligt. Der er sket meget siden, de havde sidste dag i børnehaven.

17:15  

Storm starter i skole (5)
Storm starter i skole (5) Storm bliver 6 år og har inviteret alle drengene hjem til fødselsdag. Børnene bliver klædt ud som pirater og så leger de skattejagt, stopdans og har det virkelig sjovt . Noget af det bedste ved at starte i skole er at lære en masse ting og få så mange nye venner.

17:25  

Mig og mine to hjem - Tristan (4)
Mig og mine to hjem - Tristan (4) Tristan følges i skole af sin mor. Tristan kan godt lide at gå i skole, men nogle gange har han lidt svært at sidde stille på sin stol.

17:30  

Astrid og Adrian flytter (10)
Astrid og Adrian flytter (10) Det er Astrids første skoledag i skolen. Astrids førskole ligger tæt på. I starten er Astrid nervøs, men hun får hurtigt en ny ven, og efter skole følges de hjem. Tænk at Astrid allerede har fået en ny ven!

17:35  

Sikker & Søn IV (5)
Sikker & Søn IV (5) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et helt kontorlandskab. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:50  

Babylons stol - Karl Otto er fanget! (22)
Babylons stol - Karl Otto er fanget! (22) Det går op for Karl Otto, at han ikke har klaret bane 9 og nu er fanget inde i spillet - præcis ligesom Eske og Pil. Molly møder Karl Otto, Eske og Pil i bane 9 og sammen prøver de at løse Babylons gåde, men kan man overhovedet det?

DR1

18:00  

Auktionshuset IV (6)
Auktionshuset IV (6) Hans J. Wegner 100 år Med Jesper Bruun Rasmussen i spidsen afvikler Auktionshuset i øjeblikket den største auktion i firmaet siden finanskrisen. I dag kommer Jespers søn Frederik i vælten sammen med ekspert Peter Kjelgaard fra afdelingen for moderne design. I anledning af, at den store danske møbelarkitekt Hans J. Wegner ville være fyldt 100 år, har Auktionshuset gennem to år indsamlet en perlerække af Wegner-møbler. Dagens højdepunkt er den sjældne og kostbare stol Delfinen, vurderet til 500-600.000 kroner, som forhåbentlig finder vej til en købestærk udenlandsk byder. Mens der i Bredgade arbejdes benhårdt på at nå auktionens samlede vurdering på 8,5 millioner kroner, er ekspert Kasper Nielsen taget på et vurderingsbesøg hos en kunde lige i nabolaget. Og dét kunne blive en yderst indbringende visit, for et af værkerne kan vise sig at være op mod en million kroner værd.

18:00  

Auktionshuset IV (7)
Auktionshuset IV (7) I Auktionshuset skal der i dag sælges ure. Med Frederik Bruun Rasmussen på podiet er dagens klare mission at få nye og ikke mindst yngre kunder til auktion. Den typiske kunde i Bredgade er lidt oppe i årene. Det er derfor en fornøjelse også for Jesper Bruun Rasmussen at byde velkommen til et purungt par, som i dag står over for deres auktionsdebut og derfor får et par gode byde-fif med på vejen. Imens inviterer smykkeafdelingens eksperter, Katrin Mikkelsen Sørensen og Lise Jacobsen, en flok nordsjællandske damer hjem til champagne og et foredrag om diamanter. Afdelingen har brug for flere købestærke kunder, og med aftenens funklende charmeoffensiv håber eksperterne at få fristet gæsterne til at købe på den kommende auktion.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

20:00  

Versus (8:8)
Versus (8:8) Sæsonens sidste omgang Versus byder på en overflod af ivrige duellanter. Alene én af aftenens dueller bringer hele 33 kampklare kombattanter i spil, når tre landsholdsfægtere skal i kamp mod 30 motionsfægtere. Aftenen byder på alt fra håndværkerdyst i studiet til redningsaktion på vandet, og du kan også opleve Hjalte og Tjelle gå til hånde på en bondegård. Uanset om du er til OCR- eller skiløb, sprint eller volleyball kan du finde en duellant at heppe på. Sendt første gang 14.03.2020

DR2

18:00  

EM Svømning: Finaler, direkte
EM Svømning: Finaler, direkte Der skal findes en perlerække af europæiske mestre, når EM i svømning på lang bane løber af stablen i Rom. Kommentatorer: Kristian Pedersen

20:00  

De fantastiske fire: Preben Kaas
De fantastiske fire: Preben Kaas Preben Kaas er en stjerne på scenen, men han vil allerhelst stå bag den. Det er her hans hjerte virkelig banker. Og han har hvad der skal til for at skabe en revy fra bunden og få succes - ikke mindst stor charme, en voldsom energi og is i maven. Han er en mand der satser alt, og lever livet - hårdt.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:02  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:10  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

18:44  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:44  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

18:44  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

18:44  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Bayala - et Magisk Eventyr
Bayala - et Magisk Eventyr Dragerne er næsten forsvundet fra kongeriget Bayala, og derfor svækkes alfernes magiske kræfter. Alfeprinsesserne Sera og Surah bliver henrykte, da de opdager, at de har nøglen til at redde verden: et drageæg! Nu skal søstrene nå frem til dragebjergene, og de begiver sig ud på en farefuld færd ind i det ukendte.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:25  

Orkestret (7:10)
Orkestret (7:10) Dansk dramaserie fra 2022. Jeppe og Bo danner en alliance for at slippe af med Simon én gang for alle. Bo skal sabotere Simon inden Torsdagskoncerten, mens Jeppe prøver at få oprejsning efter fyringen af Marcellino ved at erstatte den midlertidige Chefdirigent, som forguder Simon, med den højt agtede Mablewood. Jeppe og Gertrud tager helt alternative metoder i brug for at overtale Mablewood til at takke ja til stillingen og Jeppe kommer ud, hvor han ikke kan bunde. Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Lise Baastrup, Ina-Miriam Rosenbaum m.fl. Manuskript: Mikkel Munch-Fals og Anna Juul. Instruktion: Mikkel Munch-Fals. Idé: Adam Price. Fotograf: Niels Buchholzer. Scenografer: Mina Lejbølle, Anne Oddershede. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: SAM Productions for DR.

21:55  

Divergent
Divergent Amerikansk actionthriller fra 2014. Teenageren Tris vokser op i fremtidens Chicago, hvor alle gennemgår en personlighedstest og derefter placeres i grupper med andre, der har samme grundliggende karaktertræk. Da Tris bliver testet, viser det sig, at hun er 'divergent' - en afviger, der har træk fra flere af de fem grupperinger. Det viser sig at være et farligt testresultat, for stærke kræfter er ude på at udrydde alle afvigerne. Tris: Shailene Woodley. Four: Theo James. Jeanine: Kate Winslet. Instruktion: Neil Burger.

DR2

21:00  

VM Ridesport: Ridebanespringning, hold, finale, direkte
VM Ridesport: Ridebanespringning, hold, finale, direkte I dag skal det afgøres hvem der vinder VM for hold. Desuden skal vi også se de 60 bedste individuelle ryttere fra de foregående finaler ride om at komme i den individuelle finale på søndag. Kommentatorer: Caroline Lotz & Tina Lund

23:30  

Dommerens valg
Dommerens valg Britisk drama fra 2017. (The Children Act) Fiona Maye er en fremtrædende landsretsdommer med et ægteskab, der er ved at kollapse. Midt i sit livs største krise må hun dømme i en sag om liv og død. Af religiøse grunde nægter 17-årige Adam at få en blodtransfusion, der kan redde hans liv. Skal Fiona tvinge Adam til at leve mod hans vilje? For at nå en afgørelse besøger Fiona Adam på hospitalet - et møde, der får stor betydning for dem begge. Medvirkende: Emma Thompson, Stanley Tucci, Fionn Whitehead m.fl. Instruktion: Richard Eyre.

TVR

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:05  

Juryen
Juryen Amerikansk thriller fra 2003. (Runaway Jury) Den idealistiske Wendell Rohr er advokat for en ung enke, der har sagsøgt en magtfuld våbenfabrikant. Den kyniske Rankin Fitch er juridisk rådgiver for fabrikanten. Han bruger alle tænkelige midler for at få sammensat den rette jury - nemlig en jury, der vil frikende hans klient. Men i en højeksplosiv sag med millioner af dollars på spil er Fitch og Rohr ikke de eneste, der forsøger at påvirke rettens gang. Medvirkende: John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Rachel Weisz m.fl. Instruktion: Gary Fleder.

02:10  

Mord med dr. Blake (9)
Mord med dr. Blake (9) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) På en travl pub praler en guldgraver højlydt af, at han har fundet guld. Senere samme aften findes han død på bunden af sin mine. Dr. Blake bliver tilkaldt for at undersøge liget, men gerningsstedet udløser smertelige krigsminder for den erfarne læge.

02:10  

Mord med dr. Blake (7)
Mord med dr. Blake (7) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En sygeplejerske på et psykiatrisk hospital findes stukket ihjel. Patienten David Hoyle bliver fundet med mordvåbnet i hånden, og da han tilmed tilstår drabet, synes sagen at være opklaret. Men dr. Blake er ikke overbevist om, at det er sådan, sagen hænger sammen.

03:05  

Sporløs (5:8)
Sporløs (5:8) Charlotte er tre måneder gammel, da hun bliver adopteret til Danmark fra Sri Lanka. Som voksen har Charlotte været tilbage i Sri Lanka for at lede efter sin biologiske mor - uden resultat. Men Charlotte giver ikke op - så nu rejser hun sammen med Sporløs tilbage til sit fødeland. Hun ved, at det bliver svært, for hun har stadig kun de samme få oplysninger om sin mor - hendes navn og et gammelt fotografi.

03:55  

Vores første hus: 60'er drømmen
Vores første hus: 60'er drømmen Helene og Jakob har købt en arkitekttegnet 60'er villa. Nu kæmper de mod tiden for at gøre den klar til indflytning.

DR2

01:10  

De blodrøde floder III (3:4): Syndens ritualer
De blodrøde floder III (3:4): Syndens ritualer Fransk thrillerserie fra 2021. (Les rivières pourpres) Niémans og Delauney kaldes til en kirke i en lille belgisk landsby. Kirken er sat i brand, og der er blevet begået et grusomt dobbeltmord. Efterforskningen fører makkerparret ind i dyster verden præget af hedenske ritualer.

01:40  

Den britiske kongefamilies privatliv (2:3) - Prinsesse Margaret
Den britiske kongefamilies privatliv (2:3) - Prinsesse Margaret Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Og kroningen fandt sted med pomp og pragt. Men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Dronningens mor, der ikke længere selv var dronning. Hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. Og hendes uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret, hvis liv med utroskab, skilsmisse og udskejelser kom til at ændre monarkiet for altid.

02:40  

Jernbanekrigen
Jernbanekrigen Britisk dokumentar fra 2019. (Railways of The Western Front with Chris Tarrant) Millioner af mennesker blev dræbt under 1. verdenskrig. Ikke som følge af maskingeværet, krigsfly eller tanks - men på grund af jernbanen! Chris Tarrant rejser gennem Europa for at dykke ned i jernbanens krigshistorie. Han besøger stationer, skyttegrave, slagmarker og kirkegårde og erfarer, hvor essentiel jernbanen var for hurtig levering af ammunition og fødevarer - og hvordan den transporterede millioner af soldater direkte i døden.

03:49  

Monarkiets myter (5:6)
Monarkiets myter (5:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Regency-perioden i Storbritannien betragtes ofte som en velordnet tid: smukke bygninger, Jane Austen-romantik og rødklædte soldater, der besejrer Napoleon i Waterloo. Men var det virkelig en æra med elegance og kongelig pragt eller en tid med radikalisme og revolution? Historiker Lucy Worsley afslører, hvordan spin, hemmeligheder og løgne blev brugt til at undertrykke oprør og redde det britiske monarki.

TVR

03:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, KOLDING.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0809154923