Kolding
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 15. august 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 15. august 2020

DR1

01:40  

Mord uden grænser (7:8)
Mord uden grænser (7:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 The Team sender en international arrestordre ud på Loukauskis, da de nu har bevis for, at han voldtog Iris Gablers datter Maria, da hun var 14. Men Loukauskis når at slippe væk. Poquelin følger sin egen særprægede dagsorden for at ødelægge Loukauskis. I en hemmelig Skype-samtale forsøger han at få tilståelser ud af ham, men Loukauskis tager sine forholdsregler, så Poquelin igen kommer i livsfare. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kathrine Windfeld. Foto: Lars Vestergaard. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

02:40  

Miss Marple: Endeløs nat
Miss Marple: Endeløs nat Chaufføren Mike Rogers gifter sig med den amerikanske millionarving Ellie. Det unge par bygger et skønt hus med en fantastisk udsigt, men tilsyneladende hviler der en forbandelse over grunden. I hvert fald rammes parret snart en af tragedie - og miss Marple må opklare et nyt mordmysterium. Miss Marple: Julia McKenzie. Mike Rogers: Tom Hughes. Greta: Birgitte Hjort Sørensen. Instruktion: David Moore.

04:10  

Hammerslag 2018 (10)
Hammerslag 2018 (10) Der er dømt idyl for alle pengene, når Hammerslag i aften tager på øhop i det Sydfynske øhav. For første gang i Hammerslags historie besøger vi den lillebitte ø Birkholm, der ligger lige midt i det Sydfynske øhav. Her venter der mæglerne en noget speciel opgave, for hvad koster det mon at eje 13% af øens areal? Hold Øst og Vest skal også gætte prisen på et lille sommerhus med en usædvanlig god udsigt på Thurø, og så skal mæglerne selvfølgelig til Langeland, hvor man også godt kan være med på blændende badevand, udsøgt udsigt og gode priser.

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dage i haven (4:9)
Dage i haven (4:9) Pernilla Månsson Colt holder asiatisk havetema og indvier os i den japanske blomsterkunst ikebana. Kokken Tareq Taylor brygger øl og blander tacofredag med sushi. Indretningsarkitekten Malin Persson designer med brændte træpæle, og gartneren John Taylor giver os sit bedste gødningstips, som skal give ham sejren i solsikkekonkurrencen.

06:30  

Alene i vildmarken USA III (8:12)
Alene i vildmarken USA III (8:12) Deltagerne i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone tager nu hul på dag 19 i det barske landskab i Patagonien. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

07:15  

Alene i vildmarken USA III (9:12)
Alene i vildmarken USA III (9:12) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:10  

Grøntsagsfjernsyn - kend den på knækket (6:6)
Grøntsagsfjernsyn - kend den på knækket (6:6) Så står den på asparges, som kokken Knoll mener, gør ham både glad, høj, skæv og stiv. Og så påvirker den også din urin. Asparges kan meget mere end blive rullet ind i en skive bacon. Du kan for eksempel pifte din grillaften ekstra op med varme yemenitiske krydderier i sammenspil med de grønne, mørke eller hvide asparges. En grøntsag - tre forskellige retter. Der er ild i køkkenet, når de to grøntsagskokke Abi og Knoll svinger potter og pander i det meget farverige køkken. På fuldstændig uperfekt vis tilbereder de to kokke fuldstændig perfekte retter kun med grøntsager.

00:25  

Dokumania: Mord på parkeringspladsen (1:3)
Dokumania: Mord på parkeringspladsen (1:3) I 1987 bliver privatdetektiv Daniel Morgan brutalt myrdet med en økse på en parkeringsplads i det sydlige London - og der er ingen vidner. Hvem slog ham ihjel? Og var hans erhverv årsagen til hans død? Her dykker vi ned i en af de mest højprofilerede mordsager i britisk historie. En sag, der trækker tråde til politiet, pressen og dybt ind i den kriminelle underverden. Hvorfor er drabet endnu uopklaret på trods af en intensiv og dyr efterforskning?

01:35  

Indfødte 'amerikanere'
Indfødte 'amerikanere' Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. De mennesker, der boede i landet, inden det blev kaldt Amerika, er ikke blevet behandlet særligt godt. Kamou rejser til Dakota for at kaste lys over de indfødte folk, som fejlagtigt omtales som indfødte amerikanere.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (25)
Søpapegøjernes ø II (25)

05:10  

Rita og Krokodille - Forår
Rita og Krokodille - Forår Forår er smukt. Der er fine ny blomster og fugleunger som skal lære at flyve. Rita og Krokodille er nu mere interesserede i mudder. Ritas går ud i en stor mudderpøl og så sidder hendes støvle fast. Krokodille er ikke vild med mudder, men han får Rita fri. Så sidder Krokodille fast. Rita er bange og løber afsted efter hjælp. Hun ser en fugleunge, klar til at flyve. Hvor er den modig. Rita kan også være modig og tager tilbage til Krokodille for at redde ham.

05:15  

Inui (4)
Inui (4)

05:20  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (10)
Ramasjang Mysteriet IV (10) Der er ballade hos Ramajetterne! Øvsts tablet er nemlig blevet stjålet. Men hvem kan være så fræk at stjæle fra en lufthavn? Fru Pudderkvast? Måske Danse Staffan? Eller måske er det en af de andre sædvanlige skurke fra Ramasjang. Kristian får hjælp af Milton til at fange skurken.

06:00  

Rasmus Klump (21)
Rasmus Klump (21)

06:15  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

06:20  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (9)
Gurli Gris III (9)

07:05  

Gurli Gris III (10)
Gurli Gris III (10)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Jacob Haugaard og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | Jacob Haugaard og Hr. Skæg Her til morgen er der knald på, for Hr. Skæg holder morgenfest, og du er inviteret! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

07:30  

Bien Maja
Bien Maja

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (9)
Vidundervovsen Vaffel (9) Vaffel og den gode hund

 
DR1

10:15  

Inspector Morse: Kains døtre
Inspector Morse: Kains døtre Inspector Morse og hans assistent Lewis må opklare et nyt mordmysterium i det på overfladen så idylliske Oxford. Da en pensioneret lektor ved byens traditionsrige universitet findes myrdet, fører Morses efterforskning ham til tre beslutsomme kvinder, en tyrannisk ægtemand og en opfarende ung aristokrat. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Julia Stevens: Phyllis Logan. Manuskript: Julian Mitchell efter Colin Dexters roman. Instruktion: Herbert Wise.

DR2

09:00  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (4:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (4:4) Den britiske skuespiller Joanna Lumley begiver sig ud på sidste etape af sin rejse langs den legendariske Silkevej. Fra det nordlige Uzbekistan rejser hun østpå gennem forblæste ørkener, mægtige bjerge, dybe dale og storslåede byer. Hendes rejse ender 3.200 meter over havets overflade ved den storslåede karavanestation, Tash Rabat fra det 15. århundrede.

09:45  

Det fantastiske Italien (2:3)
Det fantastiske Italien (2:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

10:50  

24 timer vi aldrig glemmer - Tsunamien (5:13)
24 timer vi aldrig glemmer - Tsunamien (5:13) Der er dage vi aldrig glemmer. Dage hvor vi husker, hvor vi var, og hvad vi lavede. En af dem er 26. december 2004. Den 26. december 2004 indtræffer det største jordskælv i 40 år vest for Sumatra. Det forårsager en flodbølge der ikke er set magen til i nyere tid. En flodbølge der rejser med op til 900 km i timen og vælter ind over kysterne i Indonesien, Sri Lanka, Afrika, Indien, Malaysia og Thailand. Hele verden lærer den dag et helt nyt ord - tsunami. Hvordan oplevede man katastrofedøgnet hos Startour Rejser, hos Røde Kors, på TV Avisen, i Udenrigsministeriet og for en dansk familie der var på ferie i Thailand. Vi følger katastrofedøgnet time for time både i Thailand og herhjemme. Tilrettelæggelse: Jakob Heick. Sendt første gang 25.10.09

11:40  

Great Buster, The
Great Buster, The Buster Keaton (1895-1966) var en af USA's mest indflydelsesrige filmskabere og komikere. Kendt for sine stumfilm, falde på halen-komik og sit urokkelige pokerfjæs. Ved hjælp af nyrestaureret arkivmateriale og interviews med venner og samarbejdspartnere hædres det amerikanske komikergeni.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (11)
Flaskepost fra Stillehavet (11)

09:20  

Min lille hund Mester (4)
Min lille hund Mester (4) Thomas forbereder middag til en gammel ven, der kommer på besøg. Mester er målløs, da det går op for ham, at det ikke er meningen, at han skal sidde med ved bordet og at Thomas vil vise sin ven at Mester er en tænkende og talende hund, men da Thomas' gamle ven dukker op, opfører Mester sig bare som en almindelig hund, og charmerer den gamle ven. Inden Thomas ved af det, sidder Mester med ved bordet og får rigeligt med frikadeller, mens han gør lykkeligt.

09:27  

Hunden Ib - fodrer myrene
Hunden Ib - fodrer myrene

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Kasper og Sofie II (13)
Kasper og Sofie II (13) Børnehaven besøger en bondegård. Bondemanden lærer Kasper, Sofie og de andre børn at malke køer. I mens sniger Løveungen og Frøken Kanin sig ind i stalden og finder på en masse unoder, de prøver blandt andet at malke en ko. Kasper har lyst til at se traktorerne - men kan han finde en på gården?

10:45  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Alma flytter på landet (6)
Alma flytter på landet (6) Alma synes at nabo hesten Tarzan er vildt sød, men også lidt farlig. Kan hun lære at ridde på den?

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ko har fire maver? Tag med Lille Nørd på ko-eventyr, og se om det lykkes Katrine og Anders at lave verdens største kop kakao.

DR1

12:10  

Når storken flyver forbi - Hvis jeg ikke kan give dig et bar
Når storken flyver forbi - Hvis jeg ikke kan give dig et bar Det er ikke alle parforhold, der resulterer i et kærlighedsbarn. DR har gennem 3 år fulgt en række danskere, der kæmper for at blive forældre. I denne episode møder vi Jannie og Steffen fra Nordjylland, der er ved at flytte ind i et børnerigt villakvarter. Men børneværelserne i det nye hus står tomme, mens parret får hjælp til at blive forældre. Sabrina og bo fra Odense beslutter sig efter en graviditet udenfor livmoderen, at begynde i behandling. Line og mads fra Roskilde, står overfor deres allersidste forsøg. De har været i behandling i 4 år, da Mads har en meget lav sædkvalitet. Men er det i virkeligheden Line, der har svært ved at blive gravid? I Danmark er der hvert år omkring 10.000 par eller kvinder i fertilitets behandling. Alligevel er livet i fertilitets behandling stadig tabu belagt og et slag på både selvværdet og parforholdet.

13:10  

Far med fjerboa (1:3)
Far med fjerboa (1:3) I et helt nyt eksperiment har to modige fædre sagt ja til noget af en udfordring. Sønnerne Casper og Preben optræder som dragqueens og de har udfordret deres fædre til at lavde sig transformere til to fantastiske dragqueens. Fædrene Mikkel og Christian har et ønske om at komme endnu tættere på deres sønner, og derfor har de sagt ja til på egen krop, at finde ud af, hvad det vil sige at være drag. I første afsnit af Far med fjerboa, flytter sønnerne og fædrene sammen i København, men inden de når så langt overrasker Casper og Preben deres fædre. Casper har forvandlet sig til sin dragperson Annie Rection og far Mikkel bliver noget overrasket da han bliver modtaget i lufthavnen. I Kjellerup i Jylland møder programmets vært, Lina Rafn Preben, der har forvandlet sig til Lathisya Adore og far Christian får sig noget af et chok, da han skal hente sin dragqueen søn midt på torvet i den lille jyske by.

13:40  

War Horse
War Horse Hesten Joey købes af den unge englænder Albert, der tæmmer og træner den. Men så bryder 1. verdenskrig ud, og Alberts far sælger hesten til hæren. For Joey bliver det begyndelsen på en dramatisk rejse gennem krigen, hvor den kommer på både britiske, tyske og franske hænder. Medvirkende: Jeremy Irvine, Peter Mullan, Emily Watson m.fl. Instruktion: Steven Spielberg.

DR2

13:20  

Man on Wire
Man on Wire Det blev kaldt det 20. århundredes største kunstneriske forbrydelse, da den unge franskmand Philippe Petit den 7. august 1974 trådte ud på en wire, der var spændt ud i 412 meters højde mellem tvillingetårnene i World Trade Center i New York, der dengang var verdens højeste bygninger. Efter næsten en times dansen på linen blev Petit arresteret. Men for Petit var en drengedrøm blevet til virkelighed. Han fik ideen mere end seks år før i en tandlæges venteværelse og havde sammen med gode venner brugt otte måneder på en intens og minutiøs planlægning, som var et bankkup værdigt. Instruktøren James Marshs svimlende smukke dokumentarfilm fortæller historien om den unge vovehals gennem interview med Philippe Petit selv, ungdomskæresten Annie Allix, barndomsvennen Jean-Louis Blondeau og de mange andre, der var med til at gøre den vilde franskmands drøm til virkelighed.

14:50  

Den sorte skole: Slaget på Fælleden
Den sorte skole: Slaget på Fælleden Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om knippelsvingende politibetjente og ophidsede arbejdere. Sendt første gang 21.03.12

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Mennesketræneren Fido (6)
TV AVISEN for dyr - Mennesketræneren Fido (6) Der er gode nyheder til alle hunde, som har problemer med at få deres ejere til at opføre sig ordentligt. Den kendte mennesketræner Fido giver nemlig tips til hvordan man træner sit menneske. En kanin klager over, at det hedder en påskehare. Hvorfor hedder det ikke en påskekanin? Der er også tid til et klip fra dyrenes årlige bøvsekonkurrence, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en omgang dyregymnastik med gibbonaben Carla.

12:55  

Didrik Drage (3)
Didrik Drage (3)

13:10  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (16)
Morten Skildpadde II (16)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12)
Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12) Hr. Skæg kan ikke forstå, hvorfor ting forsvinder på hotellet. Og nu kommer den finske dame med den store frakke og siger, at alle tingene på hendes værelse er forsvundet. Men måske har damen selv noget med det at gøre?

14:00  

Brillebjørn (12)
Brillebjørn (12) Norsk dramaserie. Lucy elsker at tegne, men uheldigvis får hun tegnet på bordet. Mor siger, hun må vaske det af, men Lucy synes, svampen er ulækker og har ikke lyst.

14:05  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen sår kartofler og gulerødder, men Findus mener, at det vil være bedre at prøve med frikadeller.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (6)
Ridderprinsessen Nella (6)

DR1

15:55  

Syng med! Fra skrål til skønsang
Syng med! Fra skrål til skønsang Kan man lære at synge, hvis man aldrig har haft en tone i livet? Vi danskere benytter enhver lejlighed til at bryde ud i fællessang, til højtider, fester og i familiens trygge rammer. Men ikke alle vækker lige stor begejstring, når de åbner munden for at synge. Vi har samlet seks mennesker uden en tone i livet for at teste om det overhovedet er muligt at lære at synge på bare 6 måneder. Lars er punktrommeslager og er blevet kaldt Lars Tonedøv hele sit liv. Tenna har ikke turdet synge siden en musikskolelærer bad hende lukke munden, når de andre sang. Men kan de lære at synge? Det tror sangcoach Katrine Muff. Det handler om at slippe skammen og tro på sig selv.

16:30  

Alle mod 1 (1:10)
Alle mod 1 (1:10) Fredag er den populære familieunderholdning Alle mod 1 tilbage. Programmet er kendt for at få hele familien op af sofaen i ivrige forsøg på at gætte med. Alle mod 1 er quizzen, hvor én modig dansker stiller op mod hele resten af Danmark - i en dyst om at komme tættest på udfaldet af alverdens mulige og umulige eksperimenter. Alt kan ske, og intet er givet på forhånd - det skulle da lige være, at det altid ender med at Joakim Ingversen ryger i vandet. Inde i det varme studie står Mads Steffensen klar til at guide seerne og deltageren gennem aftenen.

17:30  

Sommertogtet - lyden af vores land (6:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (6:6) Fra Juelsminde til Aarhus. Vært på Sommertogtet, Troels Lyby har fundet sit indre urmenneske frem og tager denne gang de tre artister og erklærede fisketarer Michael Falch, Kwamie Liv og Mathias Kolstrup med ud for at skaffe føde i naturen. Men jagten på rejer og krebsdyr går ikke som planlagt. Musikalsk er der blandede bolsjer på menuen, når de tre artister fortolker nogle af de sange, som har betydet allermest for dem i deres liv.

DR2

15:00  

Fiskerne (2:6)
Fiskerne (2:6) 2. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977

16:00  

Stemmen - den dybe, den skingre og den virkelig frække.
Stemmen - den dybe, den skingre og den virkelig frække. Skinger, dyb, høj, hæs eller nasal. Vi har alle sammen en helt unik stemme, men hvorfor lyder vi egentlig, som vi gør, og hvad fortæller vores stemme om os? Vært Peter Frödin tager dig på en rejse i stemmens mange facetter, og så har han sat sig for at forsøge at springe et vinglas - kun ved brug af sin stemme.

17:00  

Monty Python's Flying Circus (19)
Monty Python's Flying Circus (19) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:30  

Monty Python's Flying Circus (20)
Monty Python's Flying Circus (20) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (31)
Gurli Gris VII (31)

15:15  

Gurli Gris VII (33)
Gurli Gris VII (33)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Uafhængighedsdag

16:35  

Paw Patrol (15)
Paw Patrol (15) Vovser på skolebænken + Vovserne tænder lyset

17:00  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

17:15  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

17:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Dyreungernes første skridt (2:3)
Dyreungernes første skridt (2:3) Brødre og søstre De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I dette afsnit ser vi på dyrebørn, der vokser op i en større familie. Det kan være en kamp af overleve i en søskendeflok, men alligevel er de dyrearter, der vokser op med brødre og søstre også dem, der klarer sig bedst.

20:00  

Versus
Versus Skuespilleren Asger Reher og pokerspilleren Theo Jørgensen dyster i bluf, kajakroeren René Poulsen kæmper mod et amfibiekøretøj, og Danmarks stærkeste mand skal duellere mod en blot 10-årig dreng i at trække tog. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en vild omgang Versus. Du kan også opleve Hjalte og Tjelle i fægtekamp og få et gensyn med skovhuggeren Brian, som skal dyste mod en flok cheerleadere i at komme højt op. Aftenen slutter af med højdesparkskonkurrence mellem fodboldmålmand David Jensen og football kicker Phillip Friis Andersen. Vært: Jacob Riising.

DR2

18:00  

Thunderbolt og Lightfoot
Thunderbolt og Lightfoot Pengene fra et vellykket kup er aldrig kommet for en dag, og nu flygter bankrøveren Thunderbolt fra sine tidligere kolleger, der tror, han har skjult byttet. Undervejs møder han den ukuelige optimist Lightfoot, der bliver en vigtig brik i Thunderbolts sidste kup. Medvirkende: Clint Eastwood, Jeff Bridges, George Kennedy m.fl. Instruktion: Michael Cimino.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Johanne Louise Schmidt fat på salmen "Ingen er så tryg i fare".

20:00  

Temalørdag: Sandheden om risiko
Temalørdag: Sandheden om risiko Der lurer farer overalt - lige fra naturkatastrofer og til sygdomme. Men hvilke risikofaktorer er reelt farlige? Og hvilke er ligegyldige? Filmskaberen Robert Lang undersøger, hvor svært det er at vurdere risiko. En forsker fortæller, at et samfund aldrig kan enes om de største farer, vi står overfor. Fordi vores opfattelse af farer er knyttet til de sociale grupper, vi indgår i.

20:55  

Temalørdag: Dumme mænd dummer sig på DR2
Temalørdag: Dumme mænd dummer sig på DR2 Motocross kører Alex Porsing har været igennem 10 fuld narkose operationer og brækket over 30 knogler i sine vanvittige stunts. Fridykkeren Stig Pryds dykker mere end 100 meter ned uden ilt og får gentagne black-outs. Hvorfor er det typisk mænd der sætter livet på spil og tager unødvendige risici? Det får vi svaret på i dette tema, der også følger de to vovehalse i nye halsbrækkende stunts. Derudover fortæller modellen Oliver Bjerrehus, hvorfor han er stolt af at være en idiot og en række videnskabsfolk kommer med den videnskabelige forklaring på mænds tilsyneladende uendelige potentiale for at gøre livsfarlige ting.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (1)
F for får V (1)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)

18:40  

Pyjamasheltene II (7)
Pyjamasheltene II (7)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (17)
Zorro (17) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (4)
Alfons Åberg (4) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Arthur og Minimoyserne
Arthur og Minimoyserne Arthur på 10 holder sommerferie hos sin bedstemor, hvor han leder efter en stor rubinskat, som hans bedstefar skulle have haft med hjem fra sine eventyr i Afrika. På magisk vis ender Arthur hos de bittesmå væsener Minimoyserne, hvor han har tre dage til at finde skatten, klare en led troldmand og afværge en invasion. Også miniaturehelte har travlt og kan gøre hele forskellen.

DR1

21:00  

The Big Year
The Big Year De er fjollede med fugle. Entreprenøren Kenny, programmøren Brad og direktøren Stu smider gerne alt, de har i hænderne, hvis der er håb om at få øje på en sjælden fugl. Kenny har rekorden i at se flest arter i Nordamerika på et år, men i år er der seriøs konkurrence. Både Brad og Stu drømmer nemlig om at blive verdens bedste fuglespotter - og snart går den vilde jagt på tværs af kontinentet. Medvirkende: Steve Martin, Jack Black, Owen Wilson m.fl. Instruktion: David Frankel.

22:35  

Vera: Beskidt
Vera: Beskidt Den unge rengøringsmedhjælper Luke Sumner findes død i en fodgængertunnel tæt på sit hjem. Det står hurtigt klart, at Luke blev ramt af det dræbende slag mange timer inden han faldt om. Nu er det op til Vera at kortlægge den unge mands sidste tid og finde hans morder.

DR2

22:00  

Temalørdag: Når nytår går galt
Temalørdag: Når nytår går galt Lasse Spang Olsen er verdens mest uheldige mand. Både brandvæsen og redningsdykkere får travlt, da Lasse gør klar til sin nytårsaften.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

En statsanklagers død: Løgnens magt
En statsanklagers død: Løgnens magt Hovedaktørerne i AMIA-sagen kommer med modstridende forklaringer. Derfor afhøres spionchef, Antonio Stiuso, igen. Hvem taler sandt?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:40  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

22:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Mordene i Brokenwood IV (3:4)
Mordene i Brokenwood IV (3:4) Philip Hendersens høst er slået fejl. Da han beskylder sin nabo for at have forgiftet marken, kommer de to op at toppes. Næste dag findes Philip død - offer for en ukendt gift. Det bliver en sag for Mike Shepherd, der snart må konstatere, at der er andre end Philips nabo på listen over mistænkte.

01:35  

Lewis: Soning
Lewis: Soning Rachel Mallory, mor til to og tilsyneladende lykkeligt gift, findes hængt i sit hjem. Lewis nægter at tro, at der er tale om selvmord, så han beslutter sig for at efterforske sagen som en mordsag - stik mod alle ordrer. Et meget usædvanligt forhold mellem to vennepar viser sig at være nøglen til gådens løsning. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Hugh Mallory: James Wilby. Instruktion: Dan Reed.

03:10  

Hammerslag 2018 (11)
Hammerslag 2018 (11) Hammerslag slår i aften dørene op til tre boliger i Østjylland, der allesammen på den ene eller anden måde appellerer til førstegangskøberne. Vi starter med en charmerende gammel lejlighed, der ligger lige i hjertet af et af Aarhus' mest populære kvarterer, nemlig Frederiksbjerg. Området er et sandt mekka af alt det, førstegangskøberen elsker ved at bo i byen. Derefter står den på klassisk rækkehus i et forstadskvarter til Aarhus, og vi slutter af med en arkitekttegnet familievilla i satellitbyen Hornslet, der ligger en kort køretur fra Smilets By. Vært: Christian Degn

03:55  

Guld i Købstæderne - Ribe II
Guld i Købstæderne - Ribe II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer med den særlige købstadsstatus. I sæsonens sidste program gælder det Ribe. På det gamle rådhus står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de medbragte klenodier, arvestykker og antikviteter. Denne gang sætter de bl.a. pris på en af Wegners populære Bamsestole og en helt unik figur fra Den Kongelige Porcelænsfabrik. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler også ud og får de gode lokalhistorier. Bl.a. hører hun om opførelsen af byens meget markante domkirke, der var Danmarks mest moderne kirkebygning, da den blev opført. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere dyster om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang ryger prisen helt i top på to malerier af Paul Fischer og en sølvske designet af Thorvald Bindesbøll.

DR2

00:05  

Venus i pels
Venus i pels Thomas har netop holdt audition til et teaterstykke. Han er skuffet over kandidaternes lave standard, da Vanda blæser ind på scenen. Vanda er grov og idiotisk, men da Thomas lader hende få en chance, står han pludselig står over for en forvandlet kvinde. Vanda kender rollen indgående og kan alle replikkerne. Prøven bliver mere og mere intens, og Thomas' fascination udvikler sig til en ren besættelse. Medvirkende: Emmanuelle Seigner og Mathieu Amalric. Instruktion: Roman Polanski.

01:40  

Bøger, der gør en forskel: Mathilde Walter Clarks "Huset ud
Bøger, der gør en forskel: Mathilde Walter Clarks "Huset ud Det er nogle af emnerne i Mathilde Walter Clark filosofiske essays. De store emner belyses gennem farverige anekdoter om en gravplads, hvor knoglerne stikker op af jorden og en gorillastatue, der bliver malet lyserød. Anekdoterne blander sig med personlige erindringer om sommerferier i USA, der ender i grumme historier om seriemordere. Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, KOLDING.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0815205214