Kolding
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: onsdag d. 10. august 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: onsdag d. 10. august 2022

DR1

06:00  

Ild i Frilandshaven
Ild i Frilandshaven Der er risiko for at blive forbrændt både udvendig og indvendig i Frilandshaven, når Jørgen Skouboe planter chilier med chokoladesmag i sit drivhus, og Anne Hjernøe tilbereder chiliflamberede hajbøffer i udekøkkenet. Den udvendige forbrænding står Jørgen for, når han patinerer skabe til udekøkkenet med både olie, lak og ild. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 07.06.06

06:30  

Haven i Hune (5:10)
Haven i Hune (5:10) Anne Just viser forskellige former for stenbelægning, og staudebedet bliver pyntet med rødbeder og salat. Hos Claus Dalby ser vi, hvordan rosenblomstringen kan forlænges, og hvordan man sår og udplanter lathyrus. Og så besøger vi en fantastisk have hos nogle pelargonieentusiaster. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gan 17.04.05

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Diplomaterne (3:4): Ambassadør i skudsikker vest
Diplomaterne (3:4): Ambassadør i skudsikker vest Stig Piras har sagt ja til en af de mest rå tjanser i diplomatiet. Forude venter en tilværelse 10 meter under jorden i Bagdad, og et farvel til familien, der ikke kan komme med.

08:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale V (4:6)
Hvis vægge kunne tale V (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Det sitter i väggarna) Midt på øen Reimersholme i det centrale Stockholm ligger børnehaven Malmgården i et meget gammelt hus midt blandt lutter moderne boliger. Både børnehavens personale og børnene vil gerne vide mere om dette flotte hus og om manden, som boede der og har givet navn til hele øen, Anders Reimers. Og hvor stærk er forbindelsen til det gamle fængsel på naboøen? Rickard Thunér hjælper med at finde svarene.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

06:00  

Ernest & Celestine (8)
Ernest & Celestine (8)

06:10  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9)

06:20  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (28)
Hey Duggee (28)

07:00  

Velkommen i 0.A (3)
Velkommen i 0.A (3) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Om mandagen skal de allesammen fortælle, hvad de har lavet i weekenden. Hazem er for det meste sammen med sin familie derhjemme. Så får de besøg og hans mor laver mad. Men han har også prøvet at være i svømmehallen. Da han prøvede første gang, blev han lidt utryg, og han synes, det var alt for koldt.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

07:40  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (23)
Vidundervovsen Vaffel (23)

08:20  

Sprinter Galore (3)
Sprinter Galore (3) Magnus forældre skal i byen på deres bryllupsdag, men de har ingen til at passe Magnus mens de er væk. Heldigvis træder Sprinter til og siger at han da sagtens kan passe Magnus og så ender de to med at være alene hjemme. Men hvad er det lige man skal når man er barnepige og hvad sker der, hvis man larmer så meget at Heino kommer på uanmeldt besøg?

08:35  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:00  

Hajen - havets farligste rovdyr (1:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (1:2) Britisk naturprogram fra 2015. (Shark) Er du bidt af hajer? Dyk med ned under bølgerne, og kom helt tæt på en række af verdenshavenes forskellige hajarter. Undervejs bliver vi klogere på, hvad der gør hajer til havets farligste rovdyr og får indsigt i de mange arters vidt forskellige levevis.

09:50  

På vildspor i ødemarken (6:7)
På vildspor i ødemarken (6:7) Vildmarksentusiasten Lars Monsen, hans lillebror Jan og deres ven Mattis sætter denne gang ud på en krævende ekspedition. De vil krydse Finnmark på tværs med hundeslæde. En tur på 400 kilometer, der går gennem skov og vejrbidte bjergstrækninger, før de når i mål i Alta. Men kun en af dem har erfaring med at køre hundeslæde, og der er meget at lære.

10:30  

Auktionshuset IV (3)
Auktionshuset IV (3) I Auktionshuset blæser der nye vinde. Jesper Bruun Rasmussen har besluttet, at der for første gang nogensinde skal sælges fotokunst på den internationale auktion i Bredgade. Selv har han dog ikke tid til at stå på podiet. For han har vigtige ærinder at se til i firmaets hoveddomicil i Havnen. Han skal både gå sin vanlige runde og selvfølgelig have styr på dagens frokostmenu. Så i dag er det sønnen Frederik Bruun Rasmussen, der er auktionarius. Men det kan blive noget af en udfordring at få afsat de dyre fotografier. For der er ikke tradition for at købe fotokunst i Danmark, og det fortryllende vejr kan blive en trussel for fremmødet i auktionssalen. Imens far og søn styrer forretningen i København, er ekspert i ældre kunst Birte Stokholm taget til Holbæk for at se på et interessant portræt. Men hun får sig lidt af en overraskelse. Velkommen til Auktionshuset.

DR2

09:30  

VM Ridesport: Para-dressur, grad 5, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, grad 5, direkte Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

09:30  

TV Junkie
TV Junkie Amerikansk dokumentar fra 2006. Rich Kirkham får sit første videokamera som 14-årig. Kameraet bliver hans bedste ven og fortrolige, og han begynder at dokumentere alle sider af sit liv. I løbet af de næste femten år gør han lynkarriere inden for tv fra lokalreporter på det lokale nyhedsprogram til korrespondent for det landsdækkende 'Inside Edition'. Han bliver gift med sin elskede Tami og får to dejlige sønner. Et liv på solsiden som Rick dokumenterer med sit kamera. Ingen ved, at han samtidig filmer sit meget vanskelige privatliv uden for familiens skød. Rick er nemlig blevet narkoman, og hans afhængighed af kokain koster ham til sidst karrieren, familien og næsten livet, alt sammen omhyggeligt registreret af Rick Kirkhams eget nysgerrige og altseende kamera.

09:30  

Playboy-svindleren og de forsvundne milliarder
Playboy-svindleren og de forsvundne milliarder Amerikansk dokumentar fra 2019. (Kleptocrats) Hvordan lykkedes det at svindle 3,5 milliarder dollars ud af en malaysisk velfærdsfond? Og hvordan endte en stor del af pengene med at finansiere Scorsese-filmen "The Wolf of Wall Street"? Tre amerikanske journalister optrevler den spektakulære svindelhistorie, hvor trådene leder til den mystiske playboy Jho Low, i hvis selskab det flyder med champagne og kaviar og overdådige fester. Men økonomisk kriminalitet har også sine ofre.

10:55  

VM Ridesport: Ridebanespringning, runde 1, direkte
VM Ridesport: Ridebanespringning, runde 1, direkte I dag skal det danske springlandshold på banen for første gang til VM. Konkurrencen i dag tæller både i holdkonkurrencen og den individuelle jagt på at blive verdensmester. Det danske hold består af OL-rytter Andreas Schou, Linnea Ericsson-Carey, Emil Halundbæk, Lars Bak Andersen og Rikke Belinda Barker. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Shannon Meinert.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:11  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Kattekillingen fra Lolland (3)
Sød, nuttet og i fare - Kattekillingen fra Lolland (3) En kattemor er blevet kørt over. Lisa og Emilie finder dens meget lille kattekilling, der er sulten, har lopper og øjenbetændelse. De hjælper den videre til et kattehjem, hvor den får en katteplejefamilie. Det bliver Jonathans opgave at tage sig af den nye kattefamilie, men Jonathan er bange for katte. Vil Jonathan kunne redde den nuttede lille killing, og vil den få ham til at kunne lide katte?

09:30  

MikroMakkerne - Mørkedyr
MikroMakkerne - Mørkedyr MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (3)
Cirkusliv i savsmuld (3) Cirkusdirektøren har fået et prinsessen-på ærten-blåt-mærke, Jensen er løbet hjemmefra men Sebastian lykkes til gengæld med et forrygende ponynummer.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en mus spiser spaghetti med kødsovs? Tag med Lille Nørd på musejagt, og se hvem af nørderne der bliver fanget i en kæmpe musefælde.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Gavlvinduer og Gåsemord
Frank & Kastaniegaarden - Gavlvinduer og Gåsemord Skovmåren har i løbet af natten slået til og dræbt alle gæssene på Kastaniegaarden, og Frank grubler over, om han skal starte forfra med gåseavlen. Der skal også tænkes over gavlvinduernes placering på møllebygningen, og så synes Frank altid, at det er godt at samle billige point hos Theresa, så han fletter en kurv til hende.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Pigsten og Påskelam
Frank & Kastaniegaarden - Pigsten og Påskelam Et sikkert forårstegn har meldt sig på Kastaniegaarden, hvor hele fem lam er læmmet. Imod Franks gode vilje skal et af lammene flaskes op. Frank er træt af at gårdspladsen står under vand, når det regner, så han går i gang med at lægge pigsten.

12:45  

Mesterlære - skriv med Bjarne Reuter (3:6)
Mesterlære - skriv med Bjarne Reuter (3:6) Det er de færreste mennesker der ikke har et barndomsminde der relaterer sig til Bjarne Reuters forfatterskab. Nu giver han et meget sjældent indblik i egne tekster og universer. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

14:15  

Sporløs (5:8)
Sporløs (5:8) Charlotte er tre måneder gammel, da hun bliver adopteret til Danmark fra Sri Lanka. Som voksen har Charlotte været tilbage i Sri Lanka for at lede efter sin biologiske mor - uden resultat. Men Charlotte giver ikke op - så nu rejser hun sammen med Sporløs tilbage til sit fødeland. Hun ved, at det bliver svært, for hun har stadig kun de samme få oplysninger om sin mor - hendes navn og et gammelt fotografi.

DR2

12:30  

VM Ridesport: Para-dressur, grad 2, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, grad 2, direkte Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

13:10  

VM Ridesport: Voltigering, hold, direkte
VM Ridesport: Voltigering, hold, direkte Det bliver akrobatik på hesteryg i verdensklasse, når det danske voltigeringshold forsøger at vinde medalje til VM i Herning med deres eget sammensatte program. Kommentatorer: Emil Schiønning & Thomas Bisgaard

13:40  

VM Ridesport: Ridebanespringning, runde 1, direkte
VM Ridesport: Ridebanespringning, runde 1, direkte I dag skal det danske springlandshold på banen for første gang til VM. Konkurrencen i dag tæller både i holdkonkurrencen og den individuelle jagt på at blive verdensmester. Det danske hold består af OL-rytter Andreas Schou, Linnea Ericsson-Carey, Emil Halundbæk, Lars Bak Andersen og Rikke Belinda Barker. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Shannon Meinert.

TVR

12:00  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

12:20  

Byttebiksen (6)
Byttebiksen (6) Lotte har for travlt med at lege sørøver til at hjælpe Rosa med vasketøjet, og da hun pludselig finder et skattekort bliver hun fyr og flamme. Det får Jonathan at mærke, da han kommer forbi Byttebiksen og bliver udfordret til en drabelig fægtekamp. Også Elliot kommer forbi, for han vil bytte nogle fodboldkort, og Ellen får en helt særlig ting med hjem til sine marsvin.

12:40  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

12:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal militær-enheden Task Force One kæmpe imod de levende døde zombie-drenge fra Splatterne. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Mønsted Kalkgruber og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:30  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

13:40  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:55  

Monster Buster
Monster Buster Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (5)
Onkel Rejes fede sommerferie (5) Da Onkel Bum opdager, at kolonihaven er under belejring, må Onkel Reje finde den gode gamle æggeskyder frem fra skuret. Men fjenden er ikke helt, hvad de har regnet med og inden dagen er omme, skal Onkel Reje ind at være gæst i et TV-program - et besøg der udvikler sig noget overraskende.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

14:45  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

DR1

15:00  

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (3) - Fanget i Fårup
Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (3) - Fanget i Fårup Fangerne på Fortet og Fårup Sommerland. Lukas vil ikke nogen af delene, men kommer alligevel begge steder hen. Det skulle han aldrig have gjort.

15:05  

Mord med dr. Blake (9)
Mord med dr. Blake (9) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) På en travl pub praler en guldgraver højlydt af, at han har fundet guld. Senere samme aften findes han død på bunden af sin mine. Dr. Blake bliver tilkaldt for at undersøge liget, men gerningsstedet udløser smertelige krigsminder for den erfarne læge.

15:25  

Mord med dr. Blake (7)
Mord med dr. Blake (7) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En sygeplejerske på et psykiatrisk hospital findes stukket ihjel. Patienten David Hoyle bliver fundet med mordvåbnet i hånden, og da han tilmed tilstår drabet, synes sagen at være opklaret. Men dr. Blake er ikke overbevist om, at det er sådan, sagen hænger sammen.

16:05  

Mord med dr. Blake (10)
Mord med dr. Blake (10) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Ballarats første kvindelige læge har hængt sig selv. Sådan ser det i hvert fald ud ved første øjekast. Dr. Blake konstaterer imidlertid hurtigt, at dr. Mahoney var død, allerede inden hendes lig blev hængt op i hospitalets vaskeri. Skal morderen findes blandt hospitalets øvrige ansatte?

16:20  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

17:05  

Jordemoderen III (3:10)
Jordemoderen III (3:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

17:15  

Jordemoderen III (2:10)
Jordemoderen III (2:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

16:00  

VM Ridesport: Para-dressur, grad 3, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, grad 3, direkte Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

17:00  

VM Ridesport: Voltigering, pas de deux, freestyle
VM Ridesport: Voltigering, pas de deux, freestyle Se med når danske Freja Linde og Maria Thingaard Sørensen sammen med deres longefører Nanna Klinge forsøger at vinde VM på hjemmebane i Herning. De skal imponere med deres eget sammensatte program til musik. Kommentatorer: Emil Schiønning & Thomas Bisgaard

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris - Jul på hospitalet
Gurli Gris - Jul på hospitalet Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

15:50  

Simon III
Simon III

15:56  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Mighty Pups - Supervovser: Vovserne og det store tvillingetrick + Mighty Pups - Supervovser: Vovserne redder en Mega-borgmester

16:55  

Velkommen i 0.A (5)
Velkommen i 0.A (5) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Der er mange ting at lære, når man går i 0. klasse, og Hazem og hans klassekammerater skal øve sig hver dag. Men Hazems mor taler ikke dansk og Hazem får derfor hjælp af Hanne til lektierne. Så henter hun ham i SFO, og de går hjem og øver sig på bogstaverne.

17:05  

Velkommen i 0.A (6)
Velkommen i 0.A (6) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Sammen med sin mor skal Hazem til skolelægen i dag. Der er en tolk med, der skal oversætte fra dansk til arabisk, så hans mor forstår, hvad lægen siger. Hazem skal måles og vejes, og så vil lægen gerne høre, hvad Hazem spiser, og hvem han leger med.

17:10  

Storm starter i skole (3)
Storm starter i skole (3) Storm går i 0.E med en masse andre børn. Han kender dem ikke så godt endnu, men i dag skal Oscar fra klassen med hjem og se hvor Storm bor. De glæder sig begge og leger sammen hele eftermiddagen. De kan begge to godt lide at spille fodbold i haven og Storm synes, at det er sjovt at få en ny ven.

17:24  

Første skoledag
Første skoledag

17:25  

Sofus II (3)
Sofus II (3) Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

17:45  

Sikker & Søn IV (3)
Sikker & Søn IV (3) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, går Sikker i gang med at lave en zoologisk have. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:58  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

DR1

18:00  

Auktionshuset IV (4)
Auktionshuset IV (4) I dag skal der være festivitas i Auktionshuset. Jesper Bruun Rasmussen kan fejre hele to 30 års jubilarer, som han i sin tid selv ansatte i firmaet sammen med sin far Arne. For både Jesper, hans børn Alexa og Frederik samt ikke mindst dagens hovedpersoner, Charlotte Hviid og Birte Stokholm, er det en fornøjelse at tænke tilbage på den tid, der er gået. Med vanligt lune har herren i huset naturligvis også forberedt en ganske særlig overraskelse til sine to trofaste medarbejdere. Dagen i dag er også skelsættende for leder af møntafdelingen Michael Fornitz. Han skal svinge hammeren over en sjælden dansk guldmønt fra 1826, som han fornylig hentede hjem fra Holland. Med sælgeren selv siddende i salen er der ekstra pres på den rutinerede auktionarius. For han skulle gerne lande på et hammerslag på mindst et par hundrede tusinde kroner for det enestående samlerobjekt. Velkommen til Auktionshuset.

18:00  

Auktionshuset IV (5)
Auktionshuset IV (5) En Buddha får royalt besøg. Det er en stor dag i Auktionshuset. For med Jesper Bruun Rasmussen i spidsen indledes firmaets største auktion siden finanskrisen. Over den kommende tid skal der sælges varer til en samlet vurdering af 74 millioner kroner, så alle i huset holder vejret. Startskuddet bliver dagens orientalske auktion, hvor en Buddha-figur vurderet til 2-3 millioner er det absolutte højdepunkt. For at imponere de købestærke kinesere, som forhåbentlig dukker op, er Jesper og hans søn Frederik på lynkursus i kinesisk. Rygtet om den fine Buddha er også nået til en fornem gæst, som uventet lægger vejen forbi Bredgade - nemlig selveste Prinsgemalen. Imens tager ekspert David Utzon-Frank på skattejagt i et vaskeægte samlerhjem på Amager. Hans håb er, at der blandt de tusindvis af ting er skjulte perler, som egner sig til auktion.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Fede forhold (6:6)
Fede forhold (6:6) Den sidste vejning nærmer sig, og alle par kan gøre status efter syv måneders arbejde med både krop og parforhold. Maria har ikke skiftet profilbillede på Facebook i 12 år. Hun har været bange for at vise sig selv, men nu tager hun mod til sig. Inger og Johnny skal fejre to-årsdag og Johnny overrasker Inger med en intim gave. Signe og Jesper lægger en ny plan, der helt vil forandre hverdagen for den lille familie.

20:30  

Små øer - store historier (5:5)
Små øer - store historier (5:5) Rejs med Rane Willerslev fra Nationalmuseet og forfatter og historiker Christina Vorre til Danmarks østligste øer - øgruppen Ertholmene. Her skal vi høre historier om øernes grusomme fortid som fangelejr - og en ekstrem hård justits imod de udstationerede soldater. Vi skal høre beretningen om dengang hovedøen, Christiansø, var centrum for en kæmpe dansk flåde af pirater der med stor succes kaprede fjendtlige skibe i Østersøen - udelukkende fra små robåde. Rane tager os også 80 millioner år tilbage i tiden - til dengang man kunne møde en 25 meter lang dinosaurus i området, som i dag er et eneste sted, hvor man kan finde spor efter de store kæmper i Danmark.

DR2

18:50  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 1:6 - Det kommer til at gå skidt
Fantino og Bonde på Dansktoppen 1:6 - Det kommer til at gå skidt Maria og Christians første møde med Kandis og redaktionen, der fortæller dem, at adgangen til dansktopscenen er en test af deres evner til at synge, spille og skrive tekster. Efter et møde med musiker- og sanger-parret Anne Marie og Sten Lindegaard falder konklusionen prompte: Der er lang vej... Den unge dansktopsanger Marc Lee Daugaard har nogle gode fif til, hvordan de bedst rammer publikum med deres sang.

19:20  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 2:6 - Vi vil jo ikke have en tissepausesang
Fantino og Bonde på Dansktoppen 2:6 - Vi vil jo ikke have en tissepausesang Maria og Christian skal vælge den dansktopmelodi, de skal skrive tekst til. Før de kan det, skal de finde deres personlige musikstil sammen med Danmarks ukronede jodeledronning Vibeke Hoby og dansktop-pop-musikeren Nicki Feldt. Undervejs går det op for dem, at de må til at tage sig selv seriøst. Ironisk distance er ellers en af deres kerne-kompetencer. De første sangstrofer toner frem i en skriveworkshop hos sangskriveren Simon von Konoy - manden bag dansktopsangen Fiskefrikadello.

19:50  

VM Ridesport: Dressur, Grand Prix freestyle, direkte
VM Ridesport: Dressur, Grand Prix freestyle, direkte Efter guldmedaljen i holdkonkurrencen søndag og den indviduelle sølvmedalje mandag, går Cathrine Laudrup-Dufour efter mere metal i Grand Prix Kür. Her skal hun på hesten Vamos Amigos opføre et eget sammensatte programmer til musik. Også Carina Cassøe Krüth og Daniel Bachmann er med i den sidste dressur-konkurrence ved VM i Herning. Kommentatorer: Birgitte Borch & Bjarne Nielsen

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

18:44  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

18:44  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

18:44  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Mord i skærgården: I magtens skygge
Mord i skærgården: I magtens skygge Svensk krimiserie fra 2016. (Morden i Sandhamn: I magtens skugga) De nye sommergæster Carsten og Celia inviterer hele øen til housewarming i deres nybyggede luksushus. Men ikke alle øboere er glade for deres nye naboer. Carsten modtager trusselsbreve, og da festen ender i en katastrofe, bliver det en sag for kriminalinspektør Thomas Andreasson. Medvirkende: Jakob Cedergren, Alexandra Rapaport m.fl.

22:55  

Alene i vildmarken II (2:8)
Alene i vildmarken II (2:8) I program 2 er sulten begyndt at skabe stress hos flere af deltagerne, og fiskeriet går heller ikke efter planen. Og så bliver et uheld fatalt for en af deltagerne. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde område skal de overleve på egen hånd - alt filmer de selv. Den, der klarer sig længst, vinder.

23:40  

Løgnens hus (3:4)
Løgnens hus (3:4) Britisk thrillerserie fra 2022. Bram forsøger at vriste sig fri af Mike og Wendys afpresningsforsøg. Men han har undervurderet dem, og snart strammer de skruen. Brams vrede bliver til rædsel, da han indser, at Mike og hans kones nye kæreste, Toby, er én og samme person.

DR2

23:30  

Sicario
Sicario Amerikansk actiondrama fra 2015. I det lovløse grænseområde mellem USA og Mexico slutter den unge FBI-agent Kate Macer sig til forsvarsministeriets agent Matt Graver for at deltage i kampen mod de mexicanske narkokarteller. Den lille specialgruppe, der også tæller den hemmelighedsfulde Alejandro, begiver sig ud på deres hemmelige opgave. Snart går det op for Kate, at hun må lægge sin gamle opfattelse af lov og ret bag sig, hvis hun vil overleve. Medvirkende: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro m.fl. Instruktion: Denis Villeneuve.

TVR
DR1

00:30  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

00:30  

Mord med dr. Blake (3)
Mord med dr. Blake (3) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?

01:25  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

01:25  

Mord med dr. Blake (4)
Mord med dr. Blake (4) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den irske immigrant Sean McBride er blevet dømt til døden for drabet på en politimand. McBride har tilstået forbrydelsen, men på dødsgangen fortæller han dr. Blake, at han er uskyldig. Dr. Blake tror ham - men opdager snart, at han synes at være den eneste, der er interesseret i at få sandheden om drabet frem i lyset.

02:20  

Hammerslag - Med plads til hobby
Hammerslag - Med plads til hobby Hestehold, køkkenhave, biler og slangeopdræt. Der findes mange hobbyer som kræver mere plads. I denne omgang af Hammerslag byder vært, Tina Müller, indenfor i to boliger i Sydvestsjælland, hvor der er ekstra meget plads til at dyrke en hobby. Eksperterne Christian Torp og Mira Lie Nielsen dyster mod Lars Lyng & Kristine Virén, når de skal gætte, hvad særlige hobbyer kan betyde for prisen. Den første bolig holdene skal se, byder på landlig idyl og mange muligheder tæt ved Sorø. Derefter går turen længere syd på til en nyistandsat bolig, hvor en hel særlig hobby kommer bag på eksperterne.

02:50  

Vores første hus: Et ægte håndværkertilbud
Vores første hus: Et ægte håndværkertilbud Nadja og Thomas har købt et ægte håndværkertilbud. De starter i kælderen, for den skal gøres beboelig før vinter, så de kan tænde for varmen.

03:20  

Guld i Købstæderne - Thisted (8:10)
Guld i Købstæderne - Thisted (8:10) En gæst gør store øjne, når det fad, hun bare har haft til at stå frit fremme derhjemme, bliver vurderet til op mod 100.000 kroner. Opkøberne er villige til at give flere tusind kroner for et billede, der er købt på et loppemarked for en 50'er. Og så går Sofie Østergaard i sporene på digteren I. P. Jacobsen.

03:20  

Guld i Købstæderne - Thisted (7:10)
Guld i Købstæderne - Thisted (7:10) Hvor meget er de små LEGO-biler fra 50'erne egentlig værd? Og hvad gør det ved prisen, når to opkøbere er forelsket i samme Kristian Zahrtmann maleri? Tag også med når Sofie Østergaard prøver kræfter med vandsport i Cold Hawaii Inland.

DR2

01:25  

Vidunderlige græske øer (2:6)
Vidunderlige græske øer (2:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Det siges, at Korfu er den mindst græske af de græske øer. Når man sejler ind til øen, mødes man af et imponerende syn. Bygningerne er smukke og meget imposante. Og de ser ret italienske ud. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse rundt på øen - fra dens mange kryddeributikker og signaturet Pastitsada til øens fire millioner oliventræer og den forladte landsby Peritheia, som er en tidslomme fra det 14. århundrede.

01:50  

Hedningen, heksen og hyldemor (2:3) Ritualer
Hedningen, heksen og hyldemor (2:3) Ritualer En primitiv hytte i Sverige er rammen for Andreas samling af veninder, der skal udføre et ritual for at rense vinteren af sig. Asta skal sidde alene i en skov om natten for at overvinde sin frygt for mørket og får hjælp hjemme hos Maria Hyldemor.

02:20  

Kunstnerkolonien på Sydfyn (2:8)
Kunstnerkolonien på Sydfyn (2:8) Atelierne indtages og de seks kunstnere forsøger at starte arbejdet mod den store udstilling. Nogen ved, hvad de vil lave, mens andre har langt sværere ved at finde kunstnermelodien. Adam finder sig til rette i jagthytten på godset, mens Eske efter startvanskeligheder vælger at sænke sit maleri i søen. Imens har Lilibeth øjnet muligheden for at lave en overraskelse til det lokale bestyrelsesmøde.

02:50  

Nürnbergprocessen: Nazisterne for retten
Nürnbergprocessen: Nazisterne for retten Britisk dokumentar fra 2021. (Nüremburg: The Nazis on Trial) For 75 år siden begyndte historiens største mordsag. 21 ledende topnazister blev stillet til ansvar for forbrydelser, der forårsagede millioner af uskyldige menneskers død under 2. Verdenskrig. Gennem originale retsoptagelser, lydoptagelser og førstehåndsvidnesbyrd fortælles historien om Nürnbergprocessen.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, KOLDING.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0809161017