Kolding
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 4. april 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 4. april 2020

DR1

01:45  

Tynd is (6:8)
Tynd is (6:8) Elsa griber til beskidte tricks for at få Rusland sparket ud af Arktisk Råd. Men er det virkelig russerne, der står bag kidnapningen af Viktor og skibets besætning? Enok og Liv finder oplysninger, der synes at pege i en anden retning. Medvirkende: Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen, Nukâka Coster-Waldau m.fl.

02:30  

Hercule Poirot (13)
Hercule Poirot (13) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den tilslørede dame". Den mystiske unge Lady Millicent Castle Vaugh er dybt ulykkelig. Et gammelt kærlighedsbrev er kommet en pengeafpresser i hænde, og han truer med at udlevere brevet til hendes kommende mand, Hertugen af Southshire, hvis hun ikke omgående giver ham 20.000 pund. En oplagt sag for Hercule Poirot.

03:20  

Hercule Poirot (14)
Hercule Poirot (14) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne mine". Året er 1935. Den store depression har ramt USA, og virkningerne breder sig til Chinatown i London, hvor Poirot får en sag på halsen.

04:15  

Skattejægerne (3:10)
Skattejægerne (3:10) I aften i Skattejægerne får Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevand Antik brug for de store muskler, når de går på opdagelse i en gammel og nedpakket købmandsbutik. Tiden flyver for rekvisitøren Sussie Vig, når hun tager på udkig efter ure til en familieopera. Og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen prøver lykken i en butik, der sælger varer fra en losseplads.

04:45  

I hus til halsen VI (5)
I hus til halsen VI (5) Enke stavnsbundet til stråtækt idyl får en særlig udfordring. I Odense NV lever Lis Randa på 78 år i en vaskeægte Morten Korch idyl af et stråtækt hus. Lis er en aktiv og engageret dame, men efter mandens død har hun tiltagende svært ved at passe huset, hun er økonomisk presset i bund, og efter 2 ½ år uden købere til huset er det hele vokset hende over hovedet. Men nu går familie, venner, og "I hus til halsens" to eksperter ind i kampen for at hjælpe hende. Men det kræver vilje og hårdt arbejde, særligt for Lis, der skal rydde op og smide ud i minder fra et helt liv.

05:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Midt i naturen (2:9)
Midt i naturen (2:9) Det er en kunst af fotografere og filme dyr og natur, men det kan også være rigtig farligt. Joakim Odelberg tager til Tromsø i Norge for at følge nogle naturfotografer, som skal filme spækhuggere. Han skal også selv dykke med den store hval, men ikke alt går som planlagt. Anders Lundin får et kursus i, hvordan man fotograferer landskaber, og møder en fotograf, som takket være sin opfindsomhed tager de mest fantastiske billeder.

08:05  

Løvens Hule Storbritannien XV (9:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (9:14) Sveden pibler frem, når nye iværksætterne forsøger at lande en investering. En duo bringer deres sunde snacks til hulen i håb om en varm velkomst. Men sluger løverne deres idé? Eller kan tre brødre pitche deres skægplejeprodukter, så de får kontanter og ikke barberkniven?

DR2

00:45  

Fra Obama til Trump: Et splittet USA (3:4)
Fra Obama til Trump: Et splittet USA (3:4) Den amerikanske valgkamp er i fuld gang forud for præsidentvalget i 2020. Men kløften mellem vælgerne er større end nogensinde før. Ved hjælp af arkivmateriale og afslørende interviews med politiske nøglepersoner dykker vi ned i historien og udforsker den stigende racemæssige, kulturelle og politiske splittelse i USA. Hvordan er det kommet så vidt? Hvad betyder den skarpe polarisering for landets fremtid? Og hvem ender med at blive præsident?

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjeneste i Buderup ødekirke
Gudstjeneste i Buderup ødekirke Sognepræst Marie Therese Strand Kudajewski fejrer Mariæ Bebudelse med en særlig tilrettelagt gudstjeneste i Buderup Ødekirke på kanten af Rebild Bakker. Ødekirkens nøgne rum får liv gennem gudstjenestens sange og bønner. Alterbilledet skabes af videokunstneren Sophie Hjerl med projicering på den nøgne væg. Vand hentet fra en kilde giver liv og menigheden er med skabere. Anders Laugesen har inviteret fortæller, danser, foredragsholder og tidl. Forstander på Vestjyllands Højskole, Else Mathiassen med til dagens gudstjeneste. Salmer: Alle mine kilder skal være hos dig, DDS 441, Vi rækker vore hænder frem, DDS 67, Der findes en livstid for alting på jorden, Iben Krogsdal 2019.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (8)
Minisekterne (8) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh bygger et træhus selvom Kragen fortæller hende, at køer ikke kan bygge noget. Men hvad bygger Kragen?

05:15  

Inui (18)
Inui (18)

05:20  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

05:45  

Rita og Krokodille - Halloween
Rita og Krokodille - Halloween Rita og Krokodille forbereder Halloween. Rita klæder sig ud som heks og Krokodille skal være en kat. En RIGTIG kat som spinder og siger mjav. Krokodille er den dårlig kat og så får de ingen slik. Men Rita er en RIGTIG heks og hun har en løsning. Hun fortryller ham.

05:50  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

06:00  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

06:30  

Gurli Gris II (31)
Gurli Gris II (31) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:35  

Gurli Gris II (32)
Gurli Gris II (32) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon Eremitkrebsen Erik

07:10  

Rasmus Klump (25)
Rasmus Klump (25)

07:30  

Cirkeline - Coco og det vilde næsehorn
Cirkeline - Coco og det vilde næsehorn Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

08:35  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

 
DR1

09:05  

Løvens Hule Storbritannien XV (10:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (10:14) Hvem klarer at blive grillet af løverne og hvem knækker? En tidligere murer håber, at hans justerbare mørtelplade vil give ham et lukrativt bud fra en eller flere af løverne. En anden iværksætter har hentet inspiration fra rummad. Vil hans dehydrerede grøntsagschips falde i investorernes smag, eller falder de til jorden?

10:05  

Taggart: Farligt spil
Taggart: Farligt spil Den karismatiske leder af et pyramidefidus-syndikat, Tina Brogan, findes myrdet med munden proppet fuld af pengesedler. Alle spor synes at pege på Brogans alkoholiserede ægtemand, Terry, men alligevel er Jackie Reid sikker på, at han er uskyldig. En teori, hun står helt alene med. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Mike Alexander.

11:15  

Inspector Morse: Den djævelske slange
Inspector Morse: Den djævelske slange Miljøforkæmperen Julian Dear skal holde tale på universitetet. Rygtet vil vide, at hans emne er kontroversielt, og måske er det derfor, han bliver slået ned på vej til foredragssalen. Dear dør af sine kvæstelser, og universitetslektoren Jake Normington antyder, at nogen i det akademiske miljø har villet lukke munden på ham. Men hvad var det, Dear havde at fortælle? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jake Normington: Tom Wilkinson. Instruktion: John Madden.

DR2

09:30  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

11:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang (7)
Tæt på sandheden med Jonatan Spang (7) Efter et års pause er Jonatan Spang tilbage med sit satiriske talkshow, der med comedy og konfetti tager dig igennem ugen, der er gået i det lille samfund, vi kalder Danmark. Men hvad er der sket siden sidst? Hvordan håndterer vores politikere egentlig kritiske eksperter? Og er forbrydelser virkelig legitime, så længe de bare er nemme at begå?

11:30  

Besat af USA - 70erne
Besat af USA - 70erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1970'erne opdager vi en ny side af USA - vi har altid betragtet amerikanerne som de gode. Men med billeder fra Vietnamkrigen begynder kritikken at vokse. Men ikke mere end vi stadig forføres at nye smarte discotrin, rulleskøjter og går i sort da Elvis går bort.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (12)
Flaskepost fra Stillehavet (12)

09:20  

Vitello - bliver forretningsmand (4)
Vitello - bliver forretningsmand (4) I fjernsynet hører Vitello om en smart fyr, der har tjent en million kroner ved at købe billigt og sælge dyrt. Så nu skal Vitello og hans venner bare lige finde noget billigt der kan sælges...

09:27  

Hunden Ib - siger godnat til en gris
Hunden Ib - siger godnat til en gris

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

13:05  

Scandinavian Star (4:6)
Scandinavian Star (4:6) Dansk dokumentar fra 2020 Norsk politi har tidligt fået et tip om, at der befinder sig en tidligere dømt pyroman blandt de omkomne. Det drejer sig om en dansk lastbilchauffør, og på trods af manglende beviser vælger norsk politi at udpege ham som gerningsmanden. Nogle overlevende kan ikke få det til at stemme og begynder selv at undersøge sagen.

14:05  

Comeback
Comeback Komikeren Thomas Vang har smadret sin karriere og vil gøre alt for et comeback. Om han så skal varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen, må al energi sættes ind på at få karrieren på ret køl. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke pludselig dukker op, bliver der vendt op og ned på hans liv. Hun gør alt for at sabotere hans drømme, og inden Thomas helt forstår, hvad der har ramt ham, styrer han direkte mod den sikre afgrund. Kun Frederikke kan redde ham - men er det overhovedet umagen værd for hende? Én ting er helt sikkert, det bliver ikke det comeback, han havde ønsket sig. Medvirkende: Anders W. Berthelsen, Sarah Sofia Boussnina, Roberta Reichhardt m.fl. Manuskript: Instruktion: Natascha Arthy. Fotograf: Jesper Tøffner. Scenograf: Torben Stig Nielsen. Musik: Halfdan E. Stills: Martin Dam Kristensen. Produktion: Toolbox Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

12:15  

24 timer vi aldrig glemmer - Monopolbruddet i 1988
24 timer vi aldrig glemmer - Monopolbruddet i 1988 Der er dage, hvor gamle systemer ophører og vi får nye muligheder. Dage hvor det at kunne trykke på en anden knap på fjernbetjeningen end den vante får store konsekvenser for fremtiden. Ulla Terkelsen, Niels Brinch, Line Baun Danielsen, Ole Sippel, Hans Jørgen Jensen, Birger Teckemeier og Anders Bodelsen fortæller om den første dag i oktober 1988, da det danske tv-monopol blev brudt og en ny tvtid begyndte. Det er 24 timer vi aldrig glemmer. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick

13:05  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12) Om tiden mellem 1625 og 1720 der ofte kaldes for 'Svenske-krigene'. Erik Kjersgaard hævder i udsendelsen, at der i virkeligheden var tale om een lang krig med visse pauser. Danmark stod på randen af politisk udslettelse, men indførte da enevælden - et hårdt militaristisk diktatur - for at afværge faren udefra. Sendt første gang i 1982.

14:05  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12) Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (26)
Morten Skildpadde II (26)

12:20  

Morten Skildpadde II (1)
Morten Skildpadde II (1)

12:45  

Kika og Bob (15)
Kika og Bob (15) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

13:20  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

13:40  

Brillebjørn (4)
Brillebjørn (4) Norsk dramaserie. Max skal have barnepige, men da far går, har Max ikke lyst til at lege med barnepigen.

13:45  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Rastafari

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus vil ikke rydde op, så han skriver til kongen og beder om at blive fri. Og så kommer kongen sør'me på besøg.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:30  

Bonderøven
Bonderøven

16:00  

Maddysten II (5:8) - Bæredygtig mad
Maddysten II (5:8) - Bæredygtig mad Der er 5 familier tilbage i Maddysten, som denne gang bliver udfordret til at tænke bæredygtigt. De skal lave vegansk mad til 4 skarpe madanmeldere og lave så mange kartoffelretter som muligt på blot 40 minutter. Til sidst bliver de sluppet løs i et supermarked, hvor de får blot 100 kr. at handle for til lækker mad til de tre dommere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh.

17:00  

Alene i vildmarken (6:7)
Alene i vildmarken (6:7) Frosten kommer og deltagerne må prioritere, hvordan de bruger deres energi rigtigt. Kim bruger energi på at samle brænde, konservere mad og isolere sin hytte, så han senere kan spare på kræfterne og holde varmen. Alfred laver en dør mod kulden. Jesper vil ikke bygge mere, hans hytte skal være åben, så han er i kontakt med naturen, som han siger. Og han fornøjer sig med at gå rundt i bar mave med sin hjemmebyggede flitsbue.

DR2

15:10  

Kaj Munk (1:4)
Kaj Munk (1:4) "Elske hverandre". Kaj Munk går i gymnasiet i Nykøbing Falster, hvor han bliver student i 1917. Under eksamenslæsningen skriver han skuespillet Pilatus. På søndage er han hjemme hos plejeforældrene i Opager, nær fødebyen Maribo. Hvad skal han studere efter eksamen? Moderen vil gerne have, at han skal være præst. Medvirkende: Benny Poulsen, Merete Voldstedlund m.fl. Instruktion: Henning Ørnbak.

16:20  

Kaj Munk (2:4)
Kaj Munk (2:4) "Var jeg en anden end mig". Kaj Munk bliver sognepræst i Vedersø. Han får i første omgang fiasko på Det kongelige Teater med 'En idealist', men i valget mellem at være præst eller digter vælger han begge gerninger. Han møder Lise, der bliver hans hustru. Medvirkende: Benny Poulsen, Merete Voldstedlund m.fl. Instruktion: Henning Ørnbak.

17:40  

Nevada Smith
Nevada Smith Max Sands forældre bliver tortureret til døde af tre forbrydere, der er på jagt efter guld. Max sværger hævn, og den uerfarne unge mand begiver sig ud på en årelang rejse gennem vildmarken for at opspore den brutale trio. Medvirkende: Steve McQueen, Karl Malden, Brian Keith m.fl. Instruktion: Henry Hathaway.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (25)
Gurli Gris VII (25)

15:10  

Gurli Gris VII (26)
Gurli Gris VII (26)

15:15  

Simon
Simon

15:25  

Ridderprinsessen Nella (7)
Ridderprinsessen Nella (7)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (5)
Vidundervovsen Vaffel (5) Vaffel vokser

16:00  

Trulliland
Trulliland

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (13)
Paw Patrol IV (13)

17:00  

Gepetto News II (7)
Gepetto News II (7) Mester & Svend leger indianere. Jacob får besøg af sportsopfinderen Ole fra Bornholm. Håndtasken Babe viser en sang sunget af to køkkenruller i dagens Top3. Og så sender reporteren Lykkegaard fra byen Glem, hvor alle indbyggerne er utroligt glemsomme.

17:30  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

17:45  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

DR1

18:00  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Naturens vilde arbejdere (3:3)
Naturens vilde arbejdere (3:3) De gnaver, graver og bygger. Milliarder af vilde dyr, som hver dag er med til at forme vores Jord og sikre dens livscyklus. Her følger vi nogle af de mindste af disse arbejdere - fra hære af myrer og termitter, der hjælper med at holde jordbunden frugtbar til koralpolypper, der er arkitekterne bag undervandsbyen Great Barrier Reef, som kan ses fra rummet.

20:00  

World on Fire (3:7)
World on Fire (3:7) Tom har ladet sig hverve af flåden. Snart må han kæmpe for sit liv i et blodigt søslag. Harry er i Frankrig med den britiske hær. Da en trup dukker op for at underholde soldaterne, venter der ham noget af en overraskelse. I Warszawa har Kasia sluttet sig til modstandsbevægelsen, men er hun parat til at få blod på hænderne?

DR2

20:00  

Kollektivet
Kollektivet For akademikerparret Erik og Anna begynder det hele som en drøm. Sammen med datteren Freja etablerer de et kollektiv i Eriks store kasse af en villa i Hellerup. Med familien som fortællingens midtpunkt, inviteres vi ind i drømmen om et ægte kollektiv. Vi er med til husmøderne, middagene og festerne. Det er venskab, kærlighed, familie og fællesskab under samme tag, indtil en jordrystende forelskelse sætter fællesskabet og kollektivet på den ultimative prøve. "Kollektivet" er et portræt af en hel generation. Filmen er en kærlighedserklæring til en generation af idealister og drømmere, der for længst er vågnet op til virkeligheden. Medvirkende: Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Lars Ranthe, Helene Reingaard Neumann, Fares Fares m.fl. Manuskript: Tobias Lindholm og Thomas Vinterberg. Instruktion: Thomas Vinterberg. Fotograf: Jesper Tøffner. Scenograf: Niels Sejer. Musik: Fons Merkies. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (39)
Pyjamasheltene II (39)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Svampebob Firkant VII (10)
Svampebob Firkant VII (10) En dag uden tårer + Sommerjobbet

19:45  

Vi' bare bjørne III (35)
Vi' bare bjørne III (35)

20:00  

Sprutte
Sprutte Da en legesyg blæksprutte ved navn Sprutte får bragt sin fiskekoloni i uføre, beordrer Kraken, stammens strenge leder, Sprutte til at skaffe hjælp. Sammen med sine pjaskende bedste venner, en fræk reje og en fjollet lygtefisk, tager Sprutte af sted på en fantastisk og spændende rejse gennem oversvømmede byer og sunkne skibe, hvor de møder utrolige væsner, der hjælper trioen på vej.

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XVI (3)
Kriminalkommissær Barnaby XVI (3) "Vild høst". Indsmurt i trøffelolie og bundet til et træ ender den rige godsejer Martin Strickland sit liv som vildsvinefoder. Den bizarre mordsag fører makkerparret Barnaby og Nelson til en gourmetrestaurant, der ejes af den ambiøse og ikke ligefrem elskede mesterkok Ruth Cameron. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Renny Rye.

22:30  

Vera: Sort engel
Vera: Sort engel En ung mand bliver fundet druknet i en flod. Manden var narkoman, men det er ikke det, han er død af. Og kriminalinspektør Vera Stanhope må grave dybt i fortiden for at fange hans morder. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:50  

Den danske kejserinde
Den danske kejserinde Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup. Sendt første gang 16.09.06

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Mulholland Drive
Mulholland Drive Rita undslipper en mystisk bilulykke og søger tilflugt hos Betty, der lige er kommet til Hollywood for at blive stjerne. Sammen prøver de at opklare, hvad der ligger bag mange sære hændelser. Men i virkeligheden optræder Rita måske kun i Bettys drømme, og Bettys liv har heller ikke fast grund under fødderne. David Lynch i topform. Medvirkende: Naomi Watts, Laura Elena Harring, Justin Theroux m.fl. Instruktion: David Lynch.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

The Code
The Code Da mestertyven Ripley bliver snydt af sin makker, kommer han til at hænge på makkerens gæld til den russiske mafia. Den kan han slippe af med, hvis han kan stjæle to værdifulde Fabergé-æg fra en topsikret kælderskakt. Først må Ripley finde en ny makker - og den stilfulde tyv Gabriel Martin har uden tvivl talentet. Men er han er til at stole på? Ripley: Morgan Freeman. Gabriel Martin: Antonio Banderas. Alex: Radha Mitchell. Instruktion: Mimi Leder.

01:35  

Hercule Poirot (15)
Hercule Poirot (15) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mysteriet i Cornwall". En kvinde tror, at hendes mand vil forgifte hende, og der er vist noget om snakken.

02:25  

Hercule Poirot (16)
Hercule Poirot (16) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mr. Davenheims forsvinden". Da den velhavende bankmand mr. Davenheim forsvinder sporløst, vædder Hercule Poirot med Inspector Japp om, at han kan løse mysteriet uden at forlade huset én eneste gang.

03:15  

Kender Du Typen? - Med bumser og Bond
Kender Du Typen? - Med bumser og Bond I aften besøger Kender Du Typen? en kendt dansker, som har været til casting som Bond Babe. Hun elsker at gå "larmende" klædt og har en hemmelig last, der vil overraske de fleste. Selv de hærdede livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup tror ikke deres egne øjne, når de skal regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Vært: Mads Steffensen

DR2

01:20  

Bhutan: Det lykkelige land
Bhutan: Det lykkelige land CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOLDING.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0404161855